Busquem localitzacions #3

Els professors i l’Onkar, un alumne d’origen indi, també vàrem buscar localitzacions. L’objectiu era fotografiar espais del barri que ens cridessin l’atenció, de cara a compartir-los amb tot el grup per a després decidir si ens servien per fer un espectacle itinerant.

Així que vam decidir triar un lloc cadascú. El primer, va ser el Vicenç

LA PLACETA QUE HI HA DAVANT DEL MERCADONA

IMG_5063

Ens va semblar que tenia quelcom de “teatre clàssic”, amb els graons que es poden fer servir de seients i la porxada que sembla una mica un fòrum. El lloc és espaiós i fàcil per a concentrar-hi el públic.

EL PORT

Jo vaig ser la segona a triar. La meva intuïció em portava cap al mar, en direcció contrària on viu la gent del barri. Així que sense saber ben bé què ens trobaríem, vam anar en direcció al Port, baixant pel passeig de la Zona Franca.

L’accés és bastant difícil. Ens vàrem trobar que la vorera desapareix i que l’autopista creua la zona sense passos de vianants. Tot i això, vam topar amb un paisatge interessant i suggerent. D’una banda, el cementiri de Montjuïch, la presència de la mort, com a símbol de la quietud i de l’altra, tot el trànsit dels vius, amb el transport de mercaderies, el moviment, el “no parar”.

IMG_5071

(la carretera d’accés al port)

Seguint la mateixa idea, heus aquí, “Les cases dels vius i les cases dels morts”

IMG_5073

Finalment, l’Onkar va voler anar cap a la Muntanya. Això és el que vam trobar:

Busquem localitzacions #2

LA CIRERA

La cirera és una botiga de llepolies situada al carrer Foneria, just al costat de ”La Marina”, una plaça molt coneguda del barri. Fa temps que va obrir. Des de petita, quan sortia del col·legi, anava a comprar llaminadures, i és per això que hem escollit aquest lloc. Resumeix una mica la nostra infància i els nostres gustos.

image1

EL GRAN ARBRE

Anant les dues pels Jardins dels Drets Humans, vam tenir clar des del primer moment que era un lloc perfecte per fer una foto.

Jo, de petita, anava amb tot el meu col·le cada any per les festes de Nadal a cantar al centre cívic  Pepita Casanelles, a un concert que fèiem pels nostres familiars. Sempre, quan acabàvem, ens feien una foto de tot el grup on sortíem davant d’aquell arbre. Era molt gran i portava moltíssims anys allà. L’han tallat fa molt poc.

L’hem triat també una mica com La Cirera, perquè ens porta records de la nostra infància.

image3

(aquí, el forat que va deixar aquell gran arbre)

DESCAMPAT (ESCOLA SEAT)

Davant d’una de les portes de l’escola Seat, es trobava un descampat en el que només s’hi veien escales, la porta de l’escola, i els balcons dels pisos que li donaven d’esquena.

L’hem escollit i ens va cridar molt l’atenció perquè tot i que estava situat just al costat de la Plaça de la Marina, era un lloc que donava una mica com de ”mal rotllo”. Ens vam imaginar aquell mateix lloc per la nit, tot fosc i buit, en el que podria passar qualsevol cosa i així i tot, ningú es s’adonaria de res.

image2

 

Dina i Clàudia

 

 

 

 

Busquem localitzacions #1

La Plaza Marina:

IMG_5076

Hemos escogido este lugar, porque sí, porque queremos, porque podemos, y porque nos gusta.

También lo hemos elegido porque es un espacio grande, que permite moverse. Ya que es very chachi bonito, creo que seria un lugar muy ideal para poder hacer un ”espectáculo” y reunirnos para hablar sobre este trabajo en conjunto y así pasar un rato todos juntos super hiper mega guay!

PinkyBessiss, 0 dramas siempre smile:)

Sílvia*-*, Andrea:3 i Julen Capilar Alcachofa :’)