11a sessió: canviem de plans a la Localització #2

La setmana passada vàrem continuar provant accions en les localitzacions que havíem trobat dins del nostre barri, La Marina.

L’Anna, l’Ari i l’Abdul havien triat un descampat que els havia semblat prou suggeridor.

De fet, hem trobat un vídeoclip que utilitza la mateixa ubicació.

Però quan hi vam arribar, ens vam trobar que hi havia gent manipulant les escombraries i vam pensar que havíem de canviar de plans. Llavors, el Tomàs ens va suggerir d’escriure un poema amb el mòbil, i així ho vàrem fer. A continuació, podeu veure’n alguns.

 

Just al costat del descampat hi ha un club de natació amb una pista de tennis. El contrast entre els dos espais ens va agradar tant, que vam fer una nova ronda de poemes, aprofitant que l’Ari és sòcia del club i tenia el carnet per entrar-hi.

imagen-del-las-instalaciones-del-club-club-nataci-montjuich-foto-1

La Sofia va fer una transcripció del que havíem vist a la pista.

 

 

 

 

 

10a sessió

 

Hem anat a l’Anella Olímpica a posar en pràctica algunes accions que el grup de la Fadwa, el Rubén i el Miguel Ángel havien pensat en una de les localitzacions que havien triat. Malgrat la pluja, hem treballat intensament. La Clàudia i la Ariadna han fet de fotògrafes i el Rubén, la Fadwa i el Miguel Ángel, de directors. La resta hem fet d’intèrprets.

La primera acció, dirigida pel Rubén, consistia en donar una volta a l’anella i escriure una paraula d’algun concepte al terra de sorra. La segona, pensada per la Fadwa, era seure al voltant de l’estany i comunicar-nos cantant. Finalment, n’hem fet una altra que consistia en cantar una cançó al voltant de l’estany.

 

 

 

9a sessió: Un recorregut per les nostres cases

Dijous passat, vam fer una ruta pel nostre barri ”La Marina”, en la qual vam visitar la llar de cadascú. Vàrem anar des del carrer Alts Forns, fins al Polvorí, passant per Mineria, Can Clos, etc.

Vam crear un itinerari per localitzar la casa de cadascú i marcar el recorregut que faríem, gairebé hi vam emplear dues hores. Fotografiàvem cada porteria amb la persona que hi vivia i fèiem una breu explicació de cada carrer el temps que hi portàvem allà i la història del bloc.

L’objectiu d’aquesta visita, era conèixer el nostre barri des del punt més personal de cadascú de nosaltres.

Clàudia i Dina

Busquem localitzacions #4

Hem escollit aquest lloc perquè ens sembla una simbiosi perfecta entre paisatge urbà i paisatge natural. Es situa a un petit replà pujant a la muntanya de Montjuïc (rere de l’anella olímpica), és un lloc força desconegut per la major part del barri, però aquí es pot gaudir d’una de les millors panoràmiques per veure el capvespre.

Snapchat-2531227406184656653(2)

Rubén