VISITA A LA MODEL 16 de Gener 2019

El dimecres dia 16 de Gener de 2019 el grup de Visual i Plàstica de 4t d’ESO      (projecte En Residència) amb el creador Antoni Abad,  vam anar a  la presó Model.  Allà vam sentir la fredor del espai.

Actualment la presó està tancada com a tal , però oberta a la ciutadania com espai públic, on es fan diferents activitats.

Nosaltres vam visitar l’exposició l’ART IRREDUCTIBLE Miratges de l’Art Brut, amb el privilegi de poder escoltar de primera mà les explicacions de la comissària de l’exposició:  Mery Cuesta.

 

7/11/2018 POSEM TITOL A LES FOTOS

Les fotos han sortit molt bé!!

l’Antoni ens va ensenyar les fotos (negatius), les vam analitzar i vam buscar un títol per cada foto. Després l’Antoni ens va explicar tecnicament com funciona la camara panoràmica “Horizon”.

31 – 10 REPETIM FOTOGRAFIES

Una vegada revelat el negatiu hem vist  que s’han de repetir les fotos de la última sessió, perquè el carret es va trencar dintre la càmera i no s’han impressionat les imatges. Per tant les repetim.

 

24/10 PRIMERES FOTOGRAFÍES

A la classe hem fet 4 grups de 4 persones. cada grup proposa idees per fer fotografíes a partir de les etiquetes:  ESPAIS, ÉSSERS VIUS, OBJECTES i ACCIONS. Les idees consensuades  pel grup surten a partir de la combinació d’aquestes etiquetes

Posem les idees en comú i escullim entre tots les fotografies a fer.

Fem les primeres fotos a l’institut amb la càmera panoràmica Horizon, que és   analògica. Els llocs triats són la classe, la biblioteca i les escales del gimnàs.