PARLEN ELLS I ELLES: QUÈ ENS ENVOLTA?

“Just el dimarts passat 20 de novembre vam trencar la rutina i en comptes d’anar cap al la Sala Beckett, vam anar a prendre els núvols a una petita plaça de la Rambla del Poblenou.” (Adrià)

“Aquesta activitat tenia com a objectiu veure allò que no veus quan vas pel carrer caminant, amb patinet, bicicleta…”. (Joel)

“Vàrem anar a observar l’entorn que en envoltava. D’aquell mateix entorn, cadascú individualment havia d’observar 10 fets i desenvolupar una història per  a cadascun d’elles. Per exemple: Una parella camina, creua la plaça, l’home va amb tirants i la seva parella va abrigada fins el monyo. L’home va amb tirants perquè és nòrdic i no té fred i la dona va amb anorac ja que és sud-americana i allà no estan acostumats al fred.

Els fets havien de ser reals, però a partir d’aquells fets, tu podies inventar. Ens va ajudar molt,  ja que mai ens havíem fixat tant plenament en el nostre entorn, i aquesta activitat ens va fer obrir els ulls, i ser conscients de la realitat”. (Adrià)

“Les meves activitats preferides han estat totes en les què havíem d’escriure històries, és una de les meves passions. (..) és tot inesperat, mai no sabem el que farem, no hi ha cap norma, no hi ha res malament. I per això m’agrada tant”. (Maya)

“De totes les activitats que hem fet, no vull triar cap,  a mi m’han agradat totes!  Però una de les que més ha estat la que vam fer el dia que vam sortir a la Rambla del Poblenou. Aquesta activitat tractava de trobar cares,  imaginar-les pel carrer. Cadascun de nosaltres imaginava una cosa diferent. Vam aconseguir trobar bastants cares,  algunes gracioses i d’altres peculiars”. (Yousara)

Després vam mirar a través d’un marc, com si estiguèssim dins la televisió. Va ser un dia d’observar molt, de veure els diferents punts de vista, les diferents intencions i intensitats amb les que pots fer-ho.

Molts ens adonàvem que, malgrat ens consideràvem persones observadores, en realitat no ho èrem tant com crèiem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *