Selfie gegant

Des de Francesc Torres EN RESiDÈNCiA a l’Institut Domènech i Montaner http://ift.tt/18jApux

El divendres 23 de gener en Francesc ens va proposar fer com un ”selfie” o el dibuix d’una persona qualsevol.  Ens va recomanar que fos simple i que no feia falta que sigues el retrat idèntic d’una persona. És a dir que fos esquemàtic.

 Va començar en Francesc amb un exemple, va reproduir el seu primer dibuix de quan tenia  4 anys.

Després ens va tocar fer-lo nosaltres. Jo que ja en tenia una idea inspirant-me en el del Francesc vaig començar, fent un dibuix que també és de quan era molt petit.

Sense voler em va quedar molt pegat a la part superior, llavors vaig decidir fer alguna cosa, ja que sino el dibuix quedava flotant, llavors vaig dibuixar un mur de maons per sota.

Els colors que vaig triar van ser el marró pels maons, i el blau pel cel. Però com quedava  el personatge tot blanc en Francesc  em va dir que podria pintar els pantalons o la samarreta groga, ja que el groc és complementari del blau i queda bé amb el marro.

IMG_0853

IMG_0859

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>