Primer dia Institut Poeta Maragall

Des de L’Automàtica EN RESiDÈNCiA a l’Institut Poeta Maragall https://blocsenresidencia.bcn.cat/poetamaragall1415/?p=59

Alguns alumnes al començar el curs varem elegir la optativa de Creadors de Residencia sense saber molt bé el que es faria o el que es donaria. Els dos primers dies la nostre professora ens va presentar una mica l’assignatura però no ens va deixar molt clar el que finalment es faria. La següent setmana va ser quant de veritat van venir els artistes, Ricardo i Linda.

Dia 1: Presentació de l’automàtica.

El primer dia els artistes – Ricardo i Linda- ens van demanar que cada persona escrivís el seu nom a un full en blanc com volgués, amb símbols, colors, etc. De manera que en el seu nom quedava reflectida la personalitat de cada un. Entre tots varem esbrinar i descobrir característiques dels nostres companys. Posteriorment varem fer uns targetons on cadascú es podia presentar com volgués i on posaves el que volia ser. Un exemple: alguns van posar astronauta, power ranger, ballarina, etc. Les dimensions dels targetons havien de ser 8,5cm x 5,5cm. Va ser bastant interessant ja que estàvem parlant amb el Ric i la Linda –els artistes creadors- però el que no ens va quedar molt clar va ser el que faríem durant tot l’any o la finalitat de la assignatura. Al final ens van proposar que escrivíssim en una fulla 5 paraules que ens agradessin o que ens interessessin.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>