EL NOSTRE ARTISTA: FRANCESC RUIZ

Des de Francesc Ruiz EN RESiDÈNCiA a l’Institut Doctor Puigvert http://ift.tt/1utChDX

En Francesc és el creador que resideix aquest curs al nostre institut. La seva especialitat artística és EL CÒMIC dins l’espai de l’art contemporani.

Utilitza el còmic per construir narratives de mons paral·lels partint de la realitat, del context social, de les relacions entre personatges, espais, cultura….

Amb els còmics fa instal·lacions que es despleguen en l’espai creant el que anomena CÒMIC EXPANDIT, tant per les dimensions com pel caràcter escultòric i arquitectònic en la forma d’organitzar les publicacions, relatant metàfores del que és quotidià.

 

Amb ell aprendrem a expressar les nostres idees a través del dibuix, a pensar  i  debatre sobre les coses que ens preocupen i que passen al nostre entorn i al món.

Diu en Francesc que l’interessa el còmic en tant que pot modificar en general noves sensibilitats i exercir petites revolucions. Desitgem que així sigui la nostra experiència al costat del Francesc.

______________________________________________________________________

Tenim una sorpresa pel Francesc, l’hem dibuixat sense que ell ho sàpiga i així us el volem presentar, a través dels nostres ulls i el nostre dibuix:

fr pol           fr denis1                fr elissa2 fr yasser   fr almudena2          fr almudena1 fr alicia               fr david  fr jordi       fr elissafr marc      fr saradfr haojie       fr paula   fr yasir         fr sarao

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>