Sessió de fotos al pati

Des de Lúa Coderch EN RESiDÈNCiA a l’Institut Montjuïc http://ift.tt/1DxoK2N

DSC_0152 - copia
Abril 2015. Olga Pérez

 Hem de fer fotografies de nosaltres mateixos. La Lúa ha portat la seva càmara i hem fet diverses accions per mirar d’expressar alguna cosa  que ens identifiqui. No hi som tots, però el que es necessita és preparar alguna presentació per l’enterrament de la càpsula del temps a la Fundació Miró.

DSC_0157 - copia
Abril del 2015. Olga Pérez

 He tractat d’enregistrar l’activitat i el moviment que ha suposat imaginar-nos fent coses que diguin alguna cosa de nosaltres com a grup.

Encara queda una mica de temps per a l’acabament de l’activitat, i tenim feina pendent. Just ahir l’Eva, l’Andrea , la Lúa i la Julieta van anar a un curset per tal de fer l’estampat de les samarretes.

DSC_0158 - copia
Abril del 2015. olga Pérez

 

DSC_0160 - copia
Intentem posssibilitats de fotografiar-nos en acció . Abril del 2015. Olga Pérez

 També pensem en que hem de variar les dimensions de la càpsula per tal d’estalviar despeses . El proccés d’enterrament és complicat. L’han de portar a terme operaris especialistes per fer-ho amb seguretat.  Encara ens queden fer algunes coses més, i el temps passa molt ràpid.

DSC_0163 - copia
La Lúa fent fotos al grup. Abril del 2015. Olga Pérez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>