Sortida al Palau de la Virreina.

Des de Francesc Torres EN RESiDÈNCiA a l’Institut Domènech i Montaner http://ift.tt/102WlFy

El passat divendres 26 de Setembre vam visitar el Palau de la Virreina.

Vam sortir del nostre institut a les 11:00h del matí. Després vam agafar els ferrocarrils a l’estació d’Europa-Fira i tot seguit vam agafar el metro a plaça Espanya, línia 3,  fins a la parada del Liceu.

El Palau estava molt a prop de la sortida del metro. A l’arribada ens vam fer una fotografia de grup i vam esperar a que fossin les 12:00h per entrar a l´exposició.  L´Agnès  ens va fer una breu introducció de l’exposició i tot seguit vam contemplar l’exposició amb el nom 25% Catalonia Venice, idea de Francesc Torres i Mercedes Álvarez.

Ens va agradar molt l’exposició i vam saber una petita part de la vida d’unes persones a l’atur. Crec que en Francesc Torres va fer un gran treball. Aquelles vuit persones desconegudes ens van deixar veure on viuen, les seves aficions, els seus somnis…

Quan vam sortir de l´exposició vam fer el mateix trajecte de l´anada però en sentit invers, i a l’arribar a l’institut ens vam aturar a xerrar una mica de l’exposició. Vam dir les nostres opinions,  com va anar el trajecte i com ens vam sentir veient aquest projecte de Francesc Torres amb qui treballarem tot aquest curs.

sortida3

 Sandra Sabaté.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>