Bill Viola, “Miralls de l’invisible”

Avui, 16 de desembre,  els alumnes del Bernat Metge que estan en el projecte Creadors en Residència hem assistit al museu La Pedrera ,Casa Milà, situada a Passeig de Gràcia, l’edifici és d’estil modernista i té una estructura única, és una de les obres arquitectòniques de Antoni Gaudí, famós arquitecte modernista català.

Hem anat a veure una exposició d’art anomenada “Miralls de l’invisible” d’un dels videoartistes estatunidenc més famosos, Bill Viola, que tractava sobre el pas del temps.

Era una exposició diferent, amb vídeos que, en moltes ocasions semblaven fotografies, fotografies que es movien a càmera lenta. Totes les obres tenien en comú la representació de persones, en diferents situacions y de diferents formes.

A l’entrar a l’exposició ens ha semblat tot una mica estrany, però a mesura que ens anàvem introduint al món de la imatge i el video, de la lentitud, de les sensacions i les expressions, ens a començat a enganxar, cada vegada teníem més interès per saber com anaven canviant les imatges, com evolucionaven, quin sentit tenia tot plegat i com ens feia sentir a nosaltres.

Hem acabat la sessió amb una posada en comú dels sentiments i sensacions que ens ha generat l’obra de Bill Viola.

Ha sigut una experiència molt enriquidora. Creiem que estem aprenent, no només a conèixer-nos més a nosaltres mateixos i al nostre cos, sinó també estem aprenent a valorar diferents aspectes de la cultura artística com la dansa, la imatge, la música…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *