PREESTRENA!!!!

Després de mesos molt intensos a l’aula amb el João i de seguir trobant-nos tot i les circumstàncies, a través de la pantalla, arribem al final de curs amb ganes de compartir alguns instants, moments, imatges…al voltant de les propostes que hem anat treballant aquest curs i us convidem a reflexionar sobre com el cos pot redimensionar les distàncies entre la superfície i la interioritat de les coses. 

Us compartim un tast d’Aprender con Tacto, la peça de vídeo que tanca un curs convuls i especial i que demà estrenarem online. 

AQUÍ VA EL TEASER: https://vimeo.com/427292586

I demà…compartirem Aprender con Tacto amb tots vosaltres a partir de les 11h en aquest enllaç: https://vimeo.com/426955600

“Aprender con tacto” és un registre de fragments íntims que sorgeixen a partir de memòries personals d’un procés d’art i educació. Un entrellaçament d’experiències en el qual les joves artistes toquegen diverses formes de (des)coneixement”.

 “A través del sentits del cos ens exposem a que alguna cosa ens toqui, ens succeeixi, ens transformi. És per això que per formular sentits propis sobre el que som i per imaginar el que podem esdevenir explorem una pluralitat de gestos: obrir i tancar els ulls, mirar a poc a poc, escoltar, tocar-nos a nosaltres mateixos, als altres i a l’espai, viure les trobades, parlar sobre el que ens passa, compartir instants reconeixibles i irreconeixibles, cantar i ballar intensament, aturar-nos en els detalls, sentir sense pressa i cultivar l’atenció. 

Amb l’alumnat de 4t d’ESO Nimra Abbas, Víctor Antoranz, Jesús Augusto Chacón, Jackson Abel Falcón, Ausah Hayat, Carla Lara Morales, Dalila López, Ainhoa Martín, Andrea Melero, María Feben, Martina Parramón, Lucas Salomon Pereira, Sergio Lucas Pérez, Ángel Leonardo Ramos, Anabel Robles, Lisseth Ainhoa Rubio, Sara Torres, Abril Villanova, Pei Pei Ye Xia i els docents Eva Navas i Alexandre Noguerol.

Amb la col·laboració en l’edició de vídeo d’Andrés Pino / Conjunto Vacío 

Música: Niki N.Phaser i Jam da Silva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *