Contaminació

Va ser un dia molt especial. Perquè era el moment en el que compartíem amb el professorat tot el que havíem après. Uns moments abans de començar estava molt nerviosa, però durant l’espectacle vaig estar tranquil·la i vaig sentir una emoció desconeguda. Al acabar em vaig sentir orgullosa de mi i dels meus companys. Va ser molt bonic! Al principi em vaig sentir tensa, perquè no sabia quina seria la reacció del professorat, però vaig notar que ells no sabien que estàvem fent i van quedar flipant. Ens va sortir molt bé, jo no m’ho esperava. (Nimra).

Sensació de nervis, curiositat pel professor que em tocaria agafar. Em va impactar que hi haguessin més de 20 profes. Al principi, com eren molts els que observaven, em produïa molts nervis, a mesura que avançava la sessió m’anava tranquil·litzant al observar que els agradava. (Maria V.)

Sensació de nervis, sobretot abans i durant la sessió.  Al acabar tranquil·litat. Em sentia orgullós pel meu treball a classe. (Sergio)

Orgullós de la nostra feina. Va ser xulo que ens veiessin els profes i els hi agradés. Jo em sentia nerviós i emocionat alhora. (Jesús)

Primer em vaig sentir nerviós, quan vàrem començar em vaig tranquil·litzar. Vaig gaudir de la sessió, i em va agradar que estiguessin els professors allà. Va ser molt divertit tinc ganes de repetir-ho amb més públic. (Victor)

Al principi feia vergonya, al arribar sensació de nervis , però al estar tots junts em vaig divertir molt. Quan estàvem tots en cercle al final, m’incomodava una mica el silenci. (Abril)

Al principi estava nerviosa  i tenia por a equivocar-me, però a mesura que avançava el temps i anàvem fent les activitats, com estava amb els meus companys em sentia més segura. Va ser una mica incòmode que tots els profes estiguessin mirant. (Ainhoa)

Per la sessió de contaminació no estava nerviosa malgrat que tenia curiositat per la reacció dels professors. (Martina)

La sessió de dimecres va ser interessant perquè mai ens mostrem davant dels altres, va ser divertit i entretingut. Els comentaris dels professors varen ser curiosos i escassos, però no es fàcil ni pels professors ni pels alumnes. (Abel)

Em va semblar molt interesant compartir part del nostre treball amb els professors. Al principi estava impacient per ensenyar el que teníem preparat. Va ser una experiència  diferent i  molt especial . (Sara)

Al principi estava molt nerviosa però a la vegada emocionada per ensenyar als professors el que havíem preparat. Mentre ho fèiem em sentia tranquil·la ja que tots estàvem molt concentrats, tot anava a la perfecció. Posar-nos en rotllana amb els professors per comentar la sessió va ser estrany però reconfortant. (Anabel)

Abans de fer l’exposició estava molt nerviosa però m’ha emocionat molt veure a tots els profes i alumnes junts. I va ser satisfactori veure el nostre treball complet. (Lisseth)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *