Passegem i llegim el barri.

Sessió 10/02/2020 .

Al principi vaig pensar que era una activitat molt rara, però després vaig veure que és el que fèiem. Quan vàrem  començar tenia vergonya i no volia ser la líder, però després em vaig sentir bé al veure altres companys fent unes figures molt boniques. Quan vàrem tornar i vam fer una petita representació sobre el que havíem vist durant el passeig, allò em va sorprendre, perquè els meus companys van fer coses “extrasorprenents”. Va ser un moment silenciós amb escenes màgiques. Va ser una experiència molt bona i voldria repetir-la. (Nimra)

Sessió xula i innovadora, m’ha agradat utilitzar un entorn diferent: el carrer. (Maria V.)

Sortir al exterior ha sigut innovador però avorrit. (Sergio)

Sessió divertida, sortir al carrer i fer gestos i figures en un entorn diferent m’ha agradat. No m’ha agradat que no hem estat capaços de mantenir el silenci. (Jesús)

Sessió on hem utilitzat molt la imaginació, i malgrat no hem pogut aguantar el silenci, ha estat una bona experiència.  (Abril)

Ha sigut una experiència molt enriquidora i divertida, perquè ha sigut una experiència nova. (Victor)

No m’ha agradat gaire sortir al carrer perquè em semblava avorrit no estar fent una cosa de forma activa i col·lectiva. (Ainhoa)

He tingut sensació de relaxació i observació pels demés. Al principi una mica d’inquietud per saber el que anàvem a fer i com seria l’activitat. (Martina)

Sessió desordenada perquè no s’han assolit els objectius tal i com jo els he entès. M’ha agradat la sessió perquè ha estat diferent del que fem habitualment  (Abel)

Conec aquest barri i estic acostumada a passejar per ell, però aquest va ser un passeig diferent ja que tots prestàvem atenció a l’entorn. Em va agradar veure els moviments dels meus companys un per un. (Sara)

La sessió ha sigut molt inesperada i original, ja que hem fet l’exercici al carrer sentia com que teníem públic. Em donava una mica de vergonya, però ha sigut divertit. (Anabel)

Ha sigut curiós passejar per el nostre barri. I he après coses noves sobre ell . També hem fet figures  curioses i originals. Estàvem en contacte amb l’entorn , ha sigut una experiència renovadora  i he vist el barri d’una altra manera. (Lisseth)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *