Avui ESTRENA: APRENDER CON TACTO

MIREU EL VÍDEO AQUÍ a partir de les 11 am.: https://vimeo.com/426955600

João Lima EN RESiDÈNCiA a  l’institut Bernat Metge – curs 2019-20

“Aprender con tacto” és un registre de fragments íntims que sorgeixen a partir de memòries personals d’un procés d’art i educació. Un entrellaçament d’experiències en el qual les joves artistes toquegen diverses formes de (des)coneixement”.

 “A través del sentits del cos ens exposem a que alguna cosa ens toqui, ens succeeixi, ens transformi. És per això que per formular sentits propis sobre el que som i per imaginar el que podem esdevenir explorem una pluralitat de gestos: obrir i tancar els ulls, mirar a poc a poc, escoltar, tocar-nos a nosaltres mateixos, als altres i a l’espai, viure les trobades, parlar sobre el que ens passa, compartir instants reconeixibles i irreconeixibles, cantar i ballar intensament, aturar-nos en els detalls, sentir sense pressa i cultivar l’atenció. 

Amb l’alumnat de 4t d’ESO Nimra Abbas, Víctor Antoranz, Jesús Augusto Chacón, Jackson Abel Falcón, Ausah Hayat, Carla Lara Morales, Dalila López, Ainhoa Martín, Andrea Melero, María Feben, Martina Parramón, Lucas Salomon Pereira, Sergio Lucas Pérez, Ángel Leonardo Ramos, Anabel Robles, Lisseth Ainhoa Rubio, Sara Torres, Abril Villanova, Pei Pei Ye Xia i els docents Eva Navas i Alexandre Noguerol.

Amb la col·laboració en l’edició de vídeo d’Andrés Pino / Conjunto Vacío 

Música: Niki N.Phaser i Jam da Silva

EN RESiDÈNCiA és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona (Barcelona Cultura) i el Consorci Educació Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu.

La residència del coreògraf João Lima a l’institut Bernat Metge ha comptat amb el comissariat i la coordinació del Mercat de les Flors-Graner. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *