Visita al MACBA

El passat divendres dia 19 de desembre a les 11:00 teníem que anar al MACBA, però primer vam anar a agafar el nostre marcador. A continuació vam esmorzar de camí fins a la parada d’autobús on vam agafar l’ H12.

Quan vam arribar a la plaça Universitat ens vam baixar i vam caminar per un carrer fins arribar al MACBA, on ens van posar un adhesiu  per poder entrar. A continuació la guia ens va mostrar l’estructura del MACBA a través d’uns plànols.

Allà vam veure una obra d’en Tàpies que constava d’un llit molt gran i unes cadires col·locades en forma de casament, En la següent sala hi havia una obra amb un ós dins d’un escenari que semblava que estiguessis a dins de l’obra. A l’altra sala hi havia unes obres que eren com els símbols de bancs i finalment per acabar aquesta visita vam agafar el nostre marcador i el vam posar en un lloc on ens agradés. Llavors, en Francesc ens va fer una foto. Finalment vam marxar cap a casa.

IMG_0688

IMG_0705

IMG_0706

IMG_0704

IMG_0698

Jose Mª Larrainzal 3C

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>