Pintem amb les mans

El dia 9 de Gener tota la classe ens vam reunir en la sala de creadors en residència, amb la finalitat de continuar amb les nostres creacions d’art, amb l’ajuda dels professors, Toni i Irene,  i el nostre amic i artista, Francesc Torres.

El primer mural que vam fer, va començar sent tot blanc, i va acabar sent tot ple de colors, amb totes les nostres mans unides, impregnades en el paper. En aquest mural vam utilitzar els colors vermell i negre, i amb aquest dos colors barrejats vam ficar una mica de marró.

El segon mural estava inspirat en les antigues coves dels nostres avantpassats prehistòrics. En Francesc va pintar un bisó, mentre que nosaltres vam fer el cel, els núvols i un petit camí d’arbustos amb flors vermelles.

I així finalitzem el nostre 9 de gener, transformant dos grans papers blancs en dos grans murals plens de colors i vida.

                                                   Adrià Termes Márquez

IMG_0761 IMG_0763IMG_0772

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>