ELS BASTIDORS

Hem començat a treballar en el projecte final d’aquest curs i tindrem l’oportunitat d’exposar-lo a la Casa Elizalde. Aquest és un espai prop del nostre institut on acostumen a organitzar exposicions relacionades amb el món de l’art.

http://www.casaelizalde.com/categoria-programacio-cultural/exposicions/

Aprofitem per informar-vos que la inauguració de la nostra exposició es farà el 28 de maig (encara no sabem l’hora concreta de l’esdeveniment) però podreu gaudir d’ella durant el més següent a la seva inauguració.

Els dos eixos conductors del procés creatiu que hem experimentat giren entorn als conceptes de correspondència i el lloc. Durant el curs hem analitzat diversos espais des del punt de vista de les sensacions que ens transmeten i després hem aprés a comunicar aquestes sensacions a partir del text escrit, oral i material. El que hem decidit és organitzar l’exposició a partir d’aquestes vies de comunicació que hem posat en pràctica durant el curs.

En aquesta entrada del bloc us ensenyem com hem construït els bastidors amb l’ajuda d’uns bastidors de fusta de 60x60cm, paper i aigua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *