ELS OBJECTES

L’exposició que estem preparant a la Casa Elizalde també inclourà una sèrie d’objectes que estem construint. Aquests objectes pretenen expressar les sensacions i reflexions que hem treballat durant el procés creatiu que hem viscut.

En aquesta fase del curs estem sintetitzant tota la informació i reflexions en aquesta peça personal que anirà situada sobre una gran taula enmig de la sala.

En aquesta entrada del bloc us ensenyem com treballem aquests objectes. Manipulem diversos materials, compartim punts de vista, ajudem els companys, escoltem els consells de l’Alícia…

Fer realitat una idea no és fàcil. Ens trobem amb molts interrogants que hem d’anar resolent poc a poc…

Esperem aconseguir-ho!

ELS BASTIDORS

Hem començat a treballar en el projecte final d’aquest curs i tindrem l’oportunitat d’exposar-lo a la Casa Elizalde. Aquest és un espai prop del nostre institut on acostumen a organitzar exposicions relacionades amb el món de l’art.

http://www.casaelizalde.com/categoria-programacio-cultural/exposicions/

Aprofitem per informar-vos que la inauguració de la nostra exposició es farà el 28 de maig (encara no sabem l’hora concreta de l’esdeveniment) però podreu gaudir d’ella durant el més següent a la seva inauguració.

Els dos eixos conductors del procés creatiu que hem experimentat giren entorn als conceptes de correspondència i el lloc. Durant el curs hem analitzat diversos espais des del punt de vista de les sensacions que ens transmeten i després hem aprés a comunicar aquestes sensacions a partir del text escrit, oral i material. El que hem decidit és organitzar l’exposició a partir d’aquestes vies de comunicació que hem posat en pràctica durant el curs.

En aquesta entrada del bloc us ensenyem com hem construït els bastidors amb l’ajuda d’uns bastidors de fusta de 60x60cm, paper i aigua.

LES CAPSES

Portem moltes setmanes treballant en aquest projecte que es basa en representar en una capsa tota una sèrie de sensacions, conceptes, idees relacionades amb l’anàlisi d’un lloc. Cada company de classe ha escollit un espai que ens resulta “especial”. L’anàlisi d’aquest espai ha generat uns sèrie de reflexions (més o menys abstractes) que hem intentat representar dins d’una capsa a partir de diversos materials.

L’exercici ha estat força complicat. No estem acostumats a treballar amb conceptes com: EL RECORD, LA TRANQUIL·LITAT, L’ATZAR, EL NO RES, ELS VIATGES, L’ENTROPIA, L’ÀNIMA, ELS ULLS, L’ESFORÇ, LA NATURA, EL PAISATGE, LA SUPERACIÓ…

A continuació teniu un recull dels exercicis…