EL SISMÒGRAF

L’activitat que en la qual hem estat treballant aquestes darreres sessions formarà part de l’exposició que tindrà lloc a la Casa Elizalde.

Consisteix en un gran composició formada per 20 quadrats de 60×60 que corresponen a cada un dels membres del grup. En aquest espai de 60×60 cada un ha treballat la línia com a conseqüència del moviment. Treballem en parelles i mentre un company dibuixa utilitzant un retolador, l’altre company es desplaça. La línia és el resultat de l’activitat conjunta i és conseqüència del recorregut i moviment. Per tant, el lloc pel qual hem passat afecta al resultat de la intervenció. Aquesta línia té continuïtat en el quadrat del company veí que és l’encarregat de continuar-la i entregar-la al següent. D’aquesta manera tots acabem connectats.

A banda de l’exercici del sismògraf, així l’hem anomenat, incorporem petits fragments de fotografies del procés creatiu dut a terme durant el curs que fan referència a situacions que hem viscut, experiències, idees… A més a més, hem incorporat petites paraules, que responen a idees diverses.

Creiem que aquest exercici té a veure amb el concepte del fil que hem treballat fins ara. La línia no deixa de ser un element que connecta elements igual com vam fer amb el fil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *