PRESENTACIÓ DE L’EQUIP

Hem iniciat el projecte de Creadors en Residència amb un exercici de presentació. Aquest exercici consisteix en agafar un fotògraf de referència i reproduir una de les seves fotografies portant-la al nostre “estil”.  Hem afegit unes línies que acompanyen les fotografies i que expliquen una mica més de nosaltres.

Sara Puig:

Entenc l’art com una manera d`expressió. Arrel d’aquesta expressió acabes comunicant idees amb la teva obra. Fa temps vaig anar a veure una exposició de Sorolla i recordo que em va impressionar. M’agrada la música i toco el violoncel.

Èric Loré:

Per mi, l’art és el mètode d’expressar-te d’una manera gràfica mitjançant la teva imaginació i la teva creativitat davant d’un mitjà de comunicació. Sempre m’ha agradat expressar el que faig mitjançant fotos o música i representar un sentiment. Els meus referents són: Sting, Pat Metheny, Gostemane, Lil Peep, XXX Tentation, Jhon Mayer, Martin Garrix…

Arnau Dass:

Jo diria que l’art és una forma d’expressar-se i alhora una forma d’aprendre. Els meus referents són el David de Miquel Àngel i el Guernica de Picasso. Entenc la creativitat com allò que pot pensar i fer algú sense que ningú el condicioni. Crec en el treball en equip i considero que cal respectar els companys.

Joel Falconi:

L’art no té fronteres i el nostre cervell tampoc. M’agradaria poder reivindicar l’amor per l’art urbà. Els meus referents són: Picasso, Dalí, Andy Warhol, Man Ray, Charl Chaplin, Elvis Presley, Frank Sinatra, Elton John, Beatles, U2…. M’agrada l’art urbà perquè el carrer em representa. En aquesta assignatura vull aprendre i comprendre altres maneres de veure l’art.

Lucas Zamora:

Per mi l’art és un concepte que normalment es representa amb obres visuals o auditives que transmeten un missatge. Dels meus referents en destaco a Lionel Messi, Ronaldinho, Virgil Abloh… Penso que la creativitat és una qualitat que tenen les persones per crear coses originals i ingenioses.

Lluc Esclasans:

L’art és la manera que té una persona d’expressar-se lliurement amb dibuixos, imatges, vídeos, escultures… A més a més,  amb la música es poden fer cançons amb molt de significat que malauradament  algun cop passa desapercebut per les persones. Encara no sé com influirà en el meu futur aquest projecte, però espero aprendre moltes coses sobre el món de l’art.

Shenxin:

M’apassiona l’arquitectura i la capacitat de crear espais que allotgin les persones. Per mi la creativitat es basa en l’experiència. M’encanta visitar llocs i aprendre’ls. En aquesta assignatura m’agradaria millorar la meva imaginació.

Blu Gerbi:

L’art és l’experiència de relacionar-se entre les persones mitjançant colors, música, imatges, paraules, expressions i totes aquelles coses que ens ajuden a expressar-nos. La meva mare és artista de fa molts anys i, com molts altres, és un dels meus referents. M’agrada Salvador Dalí, Leonardo Da Vinci (La Gioconda), Picasso (Guernica), Van Gogh, The Beatles, Queen, Vivaldi, Beethoven, Yiuruma, Bansky, Elvis Presley, Amy Winehouse.  M’agrada molt fluir i deixar que les coses passin.

Brian Rendón:

L’art és alguna cosa que amb la vista ens provoca sentiments. Els meus referents són Salvador Dalí i Picasso. M’agrada molt la música i treballar amb grup. Crec que és necessari saber escoltar tothom i acceptar idees d’altres persones.

Emília León:

L’art és una manera d’expressar-se. Són sensacions. Una de les experiències que m’agrada més és cada cop que em poso uns auriculars i escolto música mentre dibuixo. En aquesta assignatura vull passar-m’ho bé i que l’experiència em serveixi pel futur.

Kevin Rendón:

Des de petit m’ha agradat la pintura i la fotografia. En el cas de la música m’ajuda a expressar allò que sento. M’agrada ser original i ser el primer en plantejar una solució als reptes. En aquesta assignatura vull aprendre a veure l’art d’una altra manera.

Mònica Sirvent:

M’agrada molt el teatre i representar altres personatges. Des de petita  estic acostumada a visitar museus i edificis emblemàtics de la ciutat. Penso que la creativitat és l’art de definir coses diferents que molts cops es basen en accions quotidianes. Crec que reuneixo els valors necessaris per treballar en equip com: paciència, tolerància, solidaritat, no tenir vergonya, dir allò que penses, participació…

Marta Nieto;

Mitjançant l’art podem expressar, davant altres persones, allò que sents i penses. Aquest estiu he assistit a un curs de pintura on he aprés moltes tècniques i recursos molt útils. Em sento més preparada per trobar el meu propi estil. Els meus referents són: Pablo Picasso, René, Magritte, Joan Miró, Frida Khalo, Miquel Àngel, Musa (grup de música), Artic Monkeys (música), Salvador Dalí. Penso que la pintura és una de les formes més natural i sincera d’expressar-te. En aquesta assignatura espero créixer com a persona.

Sofia Riera:

L’art és una de les moltes maneres que hi ha per expressar-se ja sigui amb pintura, escultura o fotografia. L’art no es pot definir amb una paraula ja que té molts significats i depèn de les persones. Els meus referents són Dalí, Picasso, Beethoven, Mozart… La creativitat, per mi, vol dir ser tu mateixa.

Juan Pablo Bonilla:

L’art és una forma d’expressar allò que ens agrada. Ens ajuda a comunicar coses importants per tu o per altres persones. He participat en el disseny d’un mural molt gran de la mà d’un artista conegut. Els meus referents són Picasso, Beethoven, Elvis, Sia, Mozart… De les moltes exposicions que he visitat en destaco una a Colòmbia que criticava el racisme i el maltractament a les dones. M’agrada la pintura i la fotografia.

Anna Carrasco:

L’art és una forma d’expressió mitjançant eines artístiques (pintura, escultura, construcció…). Gràcies a l’art, expresses els teus sentiments i provoques a l’altra gent que pensi. L’experiència més propera que relaciono amb l’art és la participació en concerts d’orquestra i cambra. M’encanta Vivaldi, Mozart, Chopin, Bach, Handel, Mendelsson… i pel que fa a l’art clàssic: Dalí, Picasso, Van Gogh, Da Vinci, Miquel Àngel… M’encanta la música. Aquesta és  un art que m’inspira i em fa oblidar la resta de coses. Entenc la creativitat com una estimulació de noves idees sobre qualsevol cosa. Em comprometo a treballa de valent en aquest projecte que comencem amb la Clàudia.

Alba Reig:

L’art és una manera d’expressar els teus sentiments i les coses que t’agraden. M’encanta el gòspel i vaig tenir l’oportunitat d’assistir i participar en un espectacle a Chicago. Em va emocionar moltíssim pels sentiments que hi posava la gent. El resultat va ser preciós. Els meus referents són: Michael Jackson (Bad), Nath y Peluso (Corashe, Hot Butter), Rihana (Work), BTS (IDOL), The Neighborhood (Reflections).

Sílvia de Antonio:

L’art és una manera d’expressió. Recordo una experiència de desfilar per una passarel·la del meu barri on hi va participar gent molt diferent. M’inspiren: Palomo Spain, Aghata Ruíz de la Prada, Moshino (Barbie Collection), Cristhian Dior… M’agrada molt el món de la moda ja que em defineix i et facilita trencar amb cànons. Com que em vull dedicar al món del disseny de moda crec que aquesta assignatura m’ajudarà a desenvolupar la meva creativitat.

Ona Fernàndez:

L’art és una manera d’expressar-te i comunicar a la gent idees sense necessitat d’utilitzar paraules. El meu pare és fotògraf i he pogut gaudir de moltes experiències amb ell relacionades amb el món de la fotografia. Els meus referents són: Van Gogh, Dalí, Pau Casals, Bach, Gerni, Txaikovski, Leonardo Da Vinci, Chopin, Queen, Beethoven, Vivaldi, Picasso… Recordo que vaig visitar el Museu Dalí a Figueres i em va impressionar. Practico el piano des de molt petita i la música m’ha ajudat molt a treballar la meva creativitat. He escollit aquest projecte perquè el meu pare, quan tenia la meva edat, va tenir l’oportunitat de fer una cosa semblant i ha acabant sent fotògraf.

Marcel Santamaria:

L’art és una manera d’expressar-se. Hi ha molts cops que et costa entendre’l però ,quan ho aconsegueixes, pot ser molt interessant. De petit, vaig participar en un musical en el qual feia de Buzz Lightyear. Tota una experiència! Una de les meves obres preferides és “Els rellotges de sorra” de Dalí. M’identifico molt amb l’àmbit artístic de la música. De fet m’agradaria dedicar-m’hi de gran. Crec que la creativitat vol dir experimentar i fer alguna cosa diferent amb les idees. Poder participar en aquest projecte serà una oportunitat inoblidable que ens pot ajudar a decidir el nostre futur.