INAUGURACIÓ “HI HA UNA PARAULA ENTRE LA SILLA Y EL SALÓN”

Ha arribat el dia i presentem la nostra peça al públic!

Aquesta està formada pels panells utilitzats durant les sessions del curs en forma de pissarres. Els hi hem donat forma d’escenari ja que ens proposem fer una lectura dels àudios en directe. Després tenim la taula que ha estat el nostre lloc on hem pensat i reflexionat sobre cada una de les fases experimentades del projecte. Ha estat un espai on hem posat en comú idees. També i ha uns objectes que ha estat dissenyats a partir de les reflexions que hem anat fent durant el curs al voltant de diversos temes…

Per acabar, hem volgut fer una síntesi del text espigolat de les lectures que hem anat fent durant el curs sobre les pròpies peces. Hem recollit tots els exemplars de textos que hem treballat i els hem incorporat a l’exposició.

Ens ha semblat una bona idea incorporar sobre la taula els gots personalitzats  de cadascun de nosaltres com a record de les activitats inicials que vam fer al començament de la Residència.

Sembla que la nostra presentació ha tingut una bona acollida i hem gaudit de l’experiència de compartir amb la gent tota la feina feta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *