INICI DE LA PEÇA COL·LECTIVA

Ha arribat l’hora de posar en comú totes les reflexions que hem estat fent al llarg del curs i construir una peça col·lectiva que posi en joc els elements plàstics i lingüístics treballats.

Per una banda tenim les gravacions d’àudio que encara estem polint sobre continguts extrets de l’entrevista amb en Ferran. Per altra banda, el treball volumètric de les nostres pissarres. Per acabar, la construcció del “contenidor” a partir del text d’Ursula que fa referència al tema treballat per cada grup.

Ens estem organitzant per equips i anem avançant cada una de les línies d’investigació. Cada cert temps, els grup van canviant i continuem el treball dels nostres companys. El treball en equip és imprescindible!

La Clàudia ens ha proposat enrajolar les pissarres per tal de donar-los un millor acabat i aprofitar la superfície enrajolada per després poder-hi fer inscripcions a sobre amb les idees principals de les nostres reflexions. Algunes d’elles portaran rodes per facilitar-ne el transport i la seva col·locació. Treballem amb silicona estructural.

A la sessió d’avui hem estat poques persones i hem aprofitat per començar a pensar l’escultura final amb els panells. La idea que ens ha proposat la Clàudia per a l’escultura eren els lavabos dels instituts o quelcom semblant, on sempre s’hi escriuen inscripcions que poden arribar a resultar molt interessants al món de l’art.

Hem començat a enrajolar un dels panells amb la finalitat de continuar amb la idea del lavabo perquè la gent hi pugui escriure a sobre i també hem afegit rodes a un dels panells per a que sigui més mòbil.

Sílvia de Antonio