INAUGURACIÓ “HI HA UNA PARAULA ENTRE LA SILLA Y EL SALÓN”

Ha arribat el dia i presentem la nostra peça al públic!

Aquesta està formada pels panells utilitzats durant les sessions del curs en forma de pissarres. Els hi hem donat forma d’escenari ja que ens proposem fer una lectura dels àudios en directe. Després tenim la taula que ha estat el nostre lloc on hem pensat i reflexionat sobre cada una de les fases experimentades del projecte. Ha estat un espai on hem posat en comú idees. També i ha uns objectes que ha estat dissenyats a partir de les reflexions que hem anat fent durant el curs al voltant de diversos temes…

Per acabar, hem volgut fer una síntesi del text espigolat de les lectures que hem anat fent durant el curs sobre les pròpies peces. Hem recollit tots els exemplars de textos que hem treballat i els hem incorporat a l’exposició.

Ens ha semblat una bona idea incorporar sobre la taula els gots personalitzats  de cadascun de nosaltres com a record de les activitats inicials que vam fer al començament de la Residència.

Sembla que la nostra presentació ha tingut una bona acollida i hem gaudit de l’experiència de compartir amb la gent tota la feina feta.

PREPAREM LA INAUGURACIÓ “HI HA UNA PARAULA ENTRE LA SILLA Y EL SALÓN”

Estem finalitzant l’edició de Creadors en Residència d’aquest curs i només ens queda pensar com exposarem els resultats. La Galeria Àngels ens ha cedit un dels seus espais per poder organitzar una exposició de les nostres peces i allí ens hem dirigit per acabar d’organitzar-ho tot.

En primer lloc, hem organitzat l’espai i hem distribuït les peces en els lloc que creiem que poden lluir més. En segon lloc hem acabat de muntar els panells i els hem personalitzat amb el text espigolat dels nostres àudios. Per acabar hem organitzat un dinar al voltant de la taula per poder continuar discutint sobre petits detalls que encara queden per resoldre sobre la presentació que farem al públic el dia de la inauguració.