TROBADA AMB LA DANIELA ORTIZ i L´ABC RACISTA 17 desembre

El PRIVILEGIO de los euroblancos es no ser detenidos por la POLICIA por no tener PAPELES , PASAPORTE ó PERMISO de residencia.
Por la PRESIÓN de los POLITICOS que no aceptan PERSONAS de otros PAISES y por esta razón PLANIFICAN manifestaciones para poder PERMANECER en el PAÍS.

Avui dilluns hem sortit al MACBA per trobar-nos amb l´artista Daniela Ortiz, hem fet un taller amb molt interessant a partir del posicionament que té els nostre cosos dintre del sistema legislatiu actual. Qui te papers, qui no, qui te familiars amb problemes de papers, qui s´ha sentit rebutjar pel seu color de pell, qui menyspreat pel seu lloc de procedència. … etc..Hem fet una línia i hem pres posició envers aquesta línia a partir de les preguntes que ens feia la Daniela, ha estat una bona manera de prendre consciència de en quín lloc ens trobem nosaltres així com del lloc que ocupen altres companyes i companys.

A partir d´aquí hem treballat a partir del seu projecte ABC de l´Europa racista.  https://pensarecartoneras.wordpress.com/2018/02/27/abc-de-la-europa-racista-daniela-ortiz-pdf/

El taller ha consistit en activar una sèrie de vocabulari desconegut per nosaltres com;  decolonial, tanatopolítica, deportació, empoderament… i  hem construït imatges i frases a la manera del llibre publicat per la Daniela .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *