Sortida al MACBA – 9/01/2014

Tots junts al MACBA

Tots junts al MACBA

El dia 9 de gener del 2014 vam realitzar una sortida al museu d’art contemporani de Barcelona (MACBA). Vam sortir a les 9:15h de l’institut i vam agafar el metro de la línia 3 de Les Corts fins a Plaça Catalunya, des d’allí vam anar caminant fins al MACBA. És un edifici blanc per fora i per dintre i amb molts vidres, diferent als edificis que l´ envolten. En entrar hi ha una sala gran amb “pufs” còmodes. Aquests són just en el centre de l’edifici, des d’on  es podia veure tot l’espai. Després ens van fer una visita guiada començant des del primer pis.

Postaler de miralls

Postaler de miralls

Al centre del museu

Al centre del museu

El MACBA té obres contemporànies a partir dels anys 40. Vam veure  obres d’en Pere Jaume, Gordon Matta Clarck, Jenny Dolzer, Guentry, Tony Grack i Gedimina Urbonas entre d’altres, la majoría es tracta de readymades: els artistes agafen matèries o obres que ja existeixen i hi afegeixen una cosa més perquè canviïn d’utilitat.

Colors significatius

Colors significatius

 

Mireia Aldea Dachs

Jingjing Fu

 

 

JUGANT AMB VISTES 17/12/2013

En aquesta sessió amb en Pere, érem set persones a la classe, perquè els altres havien anat d’excursió. El que vam fer va ser agafar els quadres que el dia anterior havíem escollit i els vam col·locar sobre les taules. Tot seguit vam agafar les cartolines negres i blanques que havíem comprat i amb plats vam fer plantilles en les quals o hi havia un forat o la plantilla era el cercle.

Plantilles:
P1090602- 1

P1090616 - 1

Vam col·locar les plantilles sobre els quadres canviant i adequant-los a la posició i color que ens agradava més. Vam resseguir la silueta de la plantilla, i la part que el següent dia volíem pintar la vam llimar amb el paper de vidre, perquè la pintura s’adherís millor en obrir els porus de la tela.

P1090612 -1

P1090622 - 1

P1090601- 1

P1090610 - 1

P1090598 - 1

Després, volíem anar a veure l’arbre deformat del nostre pati, i vam acabar jugant a encistellar la pilota a la paperera, i a futbol amb en Pere i els professors

P1090638 - 1

Opinió personal:

Va ser una sessió molt entretinguda en la qual gaudirem amb en Pere com a infants. Els quadres al final de la sessió tenien un aspecte molt peculiar i bonic, al mateix temps; alguns transmetien tranquil·litat.

Jing Jing Fu, Roger Garcia i Nataly Velàsquez