Projeccions

Primer de tot en Pere Noguera ha vingut a classe de plàstica, on hem projectat les diferents xarxes realitzades per nosaltres. Després hem interposat objectes enmig del projector i les xarxes, buscant efectes òptics.

DSC00202A la següent hora hem baixat a la biblioteca, on degut a les seves dimensions podíem obtenir més resultats. Amb diversos projectors connectats als ordinadors ens hem ficat a l’acció, situant-nos a la paret on ens projectaven xarxes a l’esquena. Tot aixó ho fèiem mentre ens fotografiaven.

Ens ha semblat interessant ja que la il·luminació que hem aconseguit variava molt depenent de la xarxa.

DSC00322Aquestes projeccions son per preparar l’exposició final del projecte del dia 20 de maig.

 

Visita a l’arxiu 4/3/14

Hem anat a l’arxiu de la maternitat. Un cop hem arribat, hem entrat i ens han portat a una taula on ens han fet una representació del que fan i el que miren quan algú els hi porta un document per arxivar.

Després, hem baixat a un soterrani on tenien tots els arxius guardats, anaven amb guants per evitar fongs i es movien les estanteries amb volants.

A continuació i per acabar, hem visit fotogrfies amb 3D i planols de la construcció de l’arxiu. Ha estat interessant, i per concluir ens hem fet una foto que ells mateixos la guardaran.

Vam anar a l’arxiu perquè estava relacionat amb el tema dels índex que hem estat treballant des del principi de curs. D’aquesta manera en Pere ens ha fet veure que nosaltres també tenim un arxiu de la nostra vida amb records i experiències viscudes. Hem vist que alló artístic no és tan diferent i guarda relació amb les experiències de cadascú, tothom té un “arxiu personal” i l’art no deixa de ser un reflex d’aquest fet.

Gemma Aldea, Mireia Aldea, Pol Bargalló i Roger Garcia.