Penjarobes. 10 de desembre 2013

El dia 10 de desembre va venir en Pere Noguera i vam veure un muntatge dels logos.
Després, a classe, vam fer dues accions. La primera va ser posar una cadira sobre l’altra de manera que simulessin un penjarobes i vam penjar jaquetes, bufandes, gorros…

la segona va ser fer el mateix però amb una persona.

Després vam sortir al parc i vam fer el mateix però a la segona acció van ser dues persones i no només una.

Paula Casadejust, Dani Molina, Josue Domingo, Jordi Duran

Cadires sonores 12-11-2013

Avui hem baixat al menjador de l’institut a fer una acció directa.

Consistia en: cadascú estava dret davant d’una cadira i en Pere ens anava dient, un per un, el que havíem de fer, és a dir seure de manera que arroseguéssim la cadira sorollosament. Després de seure en Pere ens anava asenyalant perquè féssim soroll i ens aixequéssim en ordre. Més tard, sortíem de la cuina al passadís obrint la porta. Ja fora, hem anat als jardins a contemplar una font que ell ja havia anomenat “Water Mix Party”.

Després d’això hem tornat, ha sigut un altre dia poc comú, a més a més tot el que hem fet ha quedat enregistrat i gravat.

Mireia i Gemma Aldea, Aaron Domingo, Dani Sanchez-Hermosilla i Anna Bayer.

5 metres de corda: 5 de novembre

El dia 5 de novembre vàrem fer una acció proposada per l’artista Pere Noguera. L’acció consistia en lligar una corda a l’arbre i anar saltant a la corda i alhora que ens fèiem fotografies per captar la gravetat. Això ens recorda l’innocent joc de la nostra infantesa. Vam escollir com a escenari de l’acció el pati, on hi havia un arbre a mig caure subjectat per dos suports de ferro. Vam escollir aquest lloc per la seva harmonia i perquè és un dels llocs més singulars i atractius visualment del nostre institut.

Pau Serra. Michael Anglada, Judit Moya i German Flor