COMENCEM! 08-10-2013

El primer dia en Pere ens va mostrar un vídeo de la seva obra en el qual, mentre el vèiem, ell ens explicava la seva visió de l’art i les idees conceptuals de les seves obres. Va ser una bona manera d’entrar en el seu món. D’entrada ens va sorpendre perqué no enteniem les seves obres, però quan ens va explicar el que pretenia transmetre, ho vam entendre i vam inciar el viatge d’aquest projecte.

Després vam anar a fer un recorregut de reconeixement pel centre guiat per nosaltres, per observar tant els espais singulars que conté com els detalls que hi ha, per exemple, les sanefes del passadís, les rajoles del pati, els lavabos, el soterrani, l’arbre deformat del pati i l’edifici calderes. L’objectiu era fer-li conèixer l’entorn a en Pere des del punt de vista dels estudiants, alhora ell observava cada espai i detall i ens transmetia les opcions artístiques que hi veia (per exemple, el disseny repetitiu dels cercles blancs que hi ha al sòcol dels passadisos, que ens va suggerir trencar per crear un nou efecte visual i conceptual).

Per tant el que ens va quedar clar va ser que el projecte consistiria a intervenir en l’espai, buscant nous sentits, interessos…O sigui crear ART!!!!

Mou a la paperera

“Ens vam adonar que en Pere viu l’art molt a fons.”

“En Pere té una mirada molt innocent, juganera i creativa”

senefa

sanefa que es troba a la façana de l’institut i que va cridar l’atenció d’en Pere

 

Gemma Aldea, Pol Bargalló, Roger Garcia, Nataly Velásquez

Presentació

Primera sessió

Primera sessió

Hola!

Som un grup d’alumnes de Visual i Plàstica de 4t d’ESO de l’Institut Les Corts que participem en un projecte amb l’artista Pere Noguera.

Pere Noguera és un artista de l’art conceptual. Va començar estudiant escultura. Es va convertir en pioner a Espanya en l’art amb fotocòpies.

Abans  que vingués, ens van passar un vídeo sobre una de les seves exposicions. Allà vam veure algunes de les seves obres i ens vam fer una idea sobre l’àmbit en què es movia.

“Conèixer a l’artista ens va sorprendre perquè és bastant proper a nosaltres.”

“És un home amb molta vitalitat i molt rialler.”

“Des del primer dia vam connectar amb ell.”

Durant els dies que ha vingut hem fet “experiments” al parc i a la classe amb diferents elements.

Esperem aprendre més coses sobre l’art conceptual amb l’ajuda de l’artista.

 

Paula Casadejust, Jordi Duran, Josue Domingo, Dani Molina