Presentem les nostres produccions en públic

“XYZ REMOBLAR”

Finalment, vam presentar les nostres produccions en públic!!!

invitacio_enResidencia_Remoblar_

Va ser tot un aconteixement per a nosaltres: exposar els mobles dissenyats i elaborats per nosaltres, explicar el projecte a personalitats de l’àmbit educatiu i cultural i fer d’amfitrions en una festa final de curs. Tot un repte que vam superar amb gran satisfació.

Naturalment tot això ho vam fer arropats pels i les nostres acompanyants d’aquest curs Núria Alèxit, Jorge Gonzalez i Juli Carandell que ens van donar suport en tot moment. També ajudats en cos i ànima pels components “dels nostres estimats artistes” de Makea tu vida, Mireia, Alberto i Rebeca. I no ens volem oblidar de la nostra productora preferida de A bao A qu, Agnès Sebastià sense la que res de tot això hauria estat possible.

I la presència d’un àngel que va aparèixer com una evocació esperançadora ens fa encarar el nostre futur com una a-Ventura. 

En quant disposem d’imatges d’aquest dia les compartirem amb totes vosaltres.

Complexitat tècnica

Hem après una tècnica contructiva per construir estructures a través de la unió de llistons de fusta en els seus extrems. Una unió feta a través d’un roblonat metàl.lic a una distància determinada. Cada llistó queda en una direcció diferent marcant els eixos XYZ de les tres Dimensions.

 

I finalment aconseguim les estructures de llistons de fusta amb proporcions diferents.

dissenyant estructures polivalents

Darrerament hem estat treballant força per portar a terme els dissenys que hem estat treballat.

Hem treballat amb un munt d’eines que no coneixíem com el Trepan de banc, amb broques de diferents mesures. Hem après a fer servir l’eina i a conèixer les mesures de seguretat. Ara entenem com de complexe és això de la producció de productes d’ús comú. Mesurem, marquem, col.loquem la peça, revisem la posició i l’angle …. i finalmet perforem. Fer les coses amb exactitud té el seu intríngulis i és important perquè sinó després no serveix.