4, 11 i 18 d’octubre – Classes amb en Marc

Durant el mes d’octubre la Maria no ha pogut venir per què ha fet molts concerts i ha vingut en Marc, un cantant amic seu.

Amb ell hem fet 3 sessions en les quals hem treballat molt la respiració per adonar-nos de la funció del diafragma i sentir tota la capacitat dels nostres pulmons. En Marc ens va deixar ben clar que la respiració es fonamental per a TOT ,perquè, per exemple, quan estem nerviosos, si ens fixem en la respiració és més fácil relaxar-se.

Alguns exercicis ens van ajudar a relaxar-nos també a la classe.

Amb en Marc hem vist fotos dels diferents països d’on venim, on són els nostres pares: Pakistan, Filipines, Marroc i Bangladesh. També hem escoltat música d’aquests països.

 

En Marc ens va donar l’oportunitat d’escoltar les nostres cançons o videos musicals preferits. Ell també ens va proposar alguns i els vam comentar. Van sortit temes com el masclisme, propietat privada i propietat pública, luxe i poder, pobresa i solidaritat, el copyright,… Ens va mostrar que és necessària una visió crítica a l’hora de veure un video musical.

Aquestes setmanes hem practicat la percussió corporal i la improvisació vocal.

Un exercici va ser: el grup cantava un mateix so llarg i mantingut mentre un company feia una improvisació vocal a sobre. A alguns els feia vergonya però als companys que tenen facilitat per cantar els va resultar fácil i divertit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *