Coneixem al Marc Vives

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_0544-2-874x1024.jpg

I per fi el dia 7 d’octubre vam conèixer en Marc Vives. Amb ell desenvoluparem un projecte creatiu en el marc de l’art conceptual. Havíem estat esbrinant una mica sobre ell, era un artista vinculat a l’art d’acció, la instal·lació i la performance, però –a petició d’ell mateix- no vam indagar massa. “Esperàvem que ell mateix es presentés però no va ser així “(Sara).

“Va ser un primer contacte molt impactant” (Sara). “Ha estat molt sorprenent arribar a l’aula i trobar una persona que no saps ni qui és arrossegant una cadira i fent tota classe de sorolls sense dir-nos res” (Lucia). “ Feia sorolls estranys amb la veu..” (Natalie).

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_0546-2-849x1024.jpg

“Arrossegava una taula per l’aula. Després la Gené s’hi va afegir fent sorolls amb llapis. Tots sense dir res, mica en mica, en hi vam anar unint, Després vam recórrer l’institut fent sorolls amb allò que trobàvem” (Aina D.) “Estàvem amb una professora fent sorolls per tot el institut? No m’ho podia creure. (Leire)

M’he fet moltes preguntes. Podem fer això al institut? Qui és aquest home i perquè no ens ha explicat res abans? (Lia) “Van sortir molts professors a cridar-nos l’atenció”(Samantha )

“Ha estat una activitat estranya però molt expressiva”. (Natalie).

“En canvi després quan vam arribar a la sala d’actes vam estar en silenci absolut llargues estones (Issac). “A la sala d’actes vam fer una reflexió sobre el que havia passat” ( Leire). “Va haver un moment on semblaves entrar en un estat de trance. Fèiem sons ritmis i harmònics (música), I també hi havien espais de silenci” (Lena)

“M’ha agradat aquesta activitat, veure com eren les reaccions de alumnes i professors quan es fa coses que no s’haurien de fer en un centre educatiu.. No canviaria res”( Aina D).

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_0547-2-768x1024.jpg

“Ha estat una experiència única on he tingut moltes emocions al llarg de l’activitat i em quedo amb el moment que tots vam cantar la vocal A, per l’ambient que havíem creat” ( Issac)

“Em pregunto si això també es considera art? I crec que sí, que qualsevol forma d’expressar-se ho pot ser i que només amb soroll i la veu també és pot fer música”(Lia).

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_0583-1-1024x768.jpg

“Després em vaig fer moltes preguntes, quin és l’objectiu? estem bojos? Que opinaran les altres classes al veure’ns arrossegar taules i cadires pel passadissos? Però mentre vaig estar allà, només estava concentrat i sentia que estàvem formant part d’una harmonia”. (Issac)

Al dia següent entre totes i tots vam emplenar la pissarra de paraules, i emocions que havíem experimentat

“De tot plegat em quedo amb la paraula vibracions” (Gustav)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *