Ordre i desordre, una mateixa cosa

Aquest ha estat un procés intens, amb moltíssimes preguntes, tensions, dubtes i moments de cromprendre i anar més enllà! Al llarg del projecte hem treballat, conversat, escrit, rigut i també hem descobert què és això de la creació. A vegades hem estat desconcertats.

Deixem un recull de les fotografies realitzades després de realitzar la darrera acció al pati de l’institut. Les vam registrar perquè ens van semblar escultures que de sobte explicàven alguna cosa…

Ordre i desordre, una mateixa cosa

Martín Vitaliti EN RESiDÈNCiA a l’Institut Viladomat

amb els i les alumnes Marcel Bischof, Manu Bustos, Andrés Campoy, Shimin Chen, Ramon Codina, Pau Falgueras, Arola Ferrer, Doha Ghannoum, Ainara Gómez, Pau Hernando, Nigel Hinojo, Nadia Khallafi, Maida Khan, Irsa Khan, Erika Manchado, Ilya Muñiz, Erik Odena, Blau Orduña, Laia Pi, Yonas Planas, Neus Seguí i Xavi Ullón i els professors Jordi Sabater i Maria Carretero.

Realitzat en el marc de l’11a edició de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu.

La residència de Martín Vitaliti l’Institut Viladomat ha estat comissariada i coordinada per l’Associació A Bao A Qu.

En la posterior entrada, publicarem el registre de les accions i el text teatral. Amb ganes de poder compartir la darrera acció col·lectiva: lectura en viu del text!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *