Sessió 2: Cercles d’arts

En aquesta segona sessió amb la Ileana i a l’institut, vam parlar dels cercles de les arts.  Vam dibuixar uns cercles amb un guix al terra del pati, a l’interior d’aquests cercles hi vam escriure el nom de diferents disciplines relacionades amb el món de les arts. Vam caminar al voltant d’aquests cercles pensant en quins espais ens sentíem còmodes i/o tenien relació amb nosaltres. Fent aquest recorregut entre els diferents cercles, ens vam donar que moltes disciplines artístiques estan relacionades entre les unes amb les altres.

Després vam fer moure el nostre cos. Vam fer un joc:  la persona que se situava davant nostre era qui ens dirigia i nosaltres havíem de moure el cos depenent dels moviments que feia aquesta persona que vam anomenar “director”. Després d’aquest joc, en una altra dinàmica que tenia la intenció de fer-nos moure el cos, algú es posava al mig del cercle, feia moviment i els altres integrants del grup havíem d’imitar-lo

Vam anar dins de classe i la  Ileana ens va donar els nostres diaris, i ens va explicar que aquests diaris servirien per escriure tot el que nosaltres volguéssim, per expressar-nos sobre el paper a classe després de cada dinàmica o exercici i també per utilitzar-lo a casa.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *