Parlem i brodem des de la distància!

Des de Maria Llop i Vanesa Varela EN RESIDÈNCIA https://blocsenresidencia.bcn.cat/doctorpuigvert1920/2020/06/18/parlem-i-brodem-des-de-la-distancia/

Ens hem tornat a trobar virtualment per compartir les nostres frases i brodats sobre els tovallons. Malgrat el confinament, estem en marxa!

Comencem les sessions compartint com ens trobem, què fem… resolem els imprevistos de la tecnologia i ens posem a treballar… Hi ha qui aprofita la videotrucada per prosseguir brodant!!! Ja vam descobrir a l’inici d’aquest procés que teixir, brodar, cosir… era de sobte un nou espai per parlar!! De fet d’aquí va sorgir la frase de la nostra pancarta “Aquí teixim converses… amistats… coneixements!!

Molts hem avançat amb el treball i el podem mostrar. Ho fem davant la càmera per poder-ne parlar, i alhora ens enviem les imatges. No tots tenim materials, alguns tenim problemes per trobar-ne o en tenim que no són prou adequats (fil massa prim, no trobem tela…) però mica en mica anem resolent aquestes petites dificultats!

La Vanesa també ens mostra alguns referents que per a ella son inspiradors… accions, performances al voltant de la taula, la cuina i el brodat… seguim pensant en la nostra peça final!!

Compartim algunes imatges de la trobada i dels brodats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *