Impressions posteriors a la Contaminació.

Nerea: Al principi estava nerviosa, però després en vaig quedar satisfeta.

Dayana: Fent la contaminació estava bastant nerviosa. Moltes vegades m’entraven ganes de riure, sobretot quan vam posar el meu àudio i no recordava alguns àudios que havia gravat, i em van fer gràcia. Crec que el resultat final va ser molt bo.

Paula: Aquell dia estava molt nerviosa, i cada vegada més, però jo crec que ens va sortir bastant bé.

Aitana: Des del meu punt de vista, aquesta sessió m’ha ajudat a adonar-me del sentit que té tot el que hem treballat i a veure una mica més enllà del que és escriure en un paper, fer sonar un instrument o enregistrar un so o una imatge.

Serhii: A la contaminació el que vam fer era presentar a tots els professors de l’escola tot el procés que hem fet a EN RESIDÈNCIA.

Em vaig sentir nerviós perquè tot sortís bé, però, al mateix temps, estava a gust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *