Va de cinema. Somnis i gravacions (Primera Sessió amb el León)

En aquesta sessió va venir un cineasta, es deia León.

La finalitat d’aquesta sessió era aprendre a fer i a diferenciar diferents plans i  angles de gravació.

Primer, ell es va presentar i va presentar una mica a què es dedicava.

Per començar vam organitzar la classe en parelles o trios. Quan ja estàvem distribuïts, ens va posar una presentació on ensenyava els diferents angles i plans de gravació.

Ens va posar el tros d’una pel.lícula i el vam analitzar, comentant tots els angles i plans, l’escenari, els colors, la música…Ens va explicar les parts que té la filmació d’una pel·lícula: preproducció, producció i postproducció-

La preproducció és la part més llarga, on es planteja la pel.lícula, la sèrie, el curtmetratge… Es parla de tot el que faran: dels actors i les actrius, del material, de la roba, dels escenaris…

La producció és la part on es grava i potser la part més curta.

La postproducció és la part on s’edita, on es solucionen els errors que no s’han vist…

PREPRODUCCIÓ

Després d’aquesta presentació, amb el meu grup, que era la Paula, vam pensar com interpretar el meu somni, utilitzant els diferents plans, fent un guió parlant de qui actuava, en quin espai ho gravaríem…

Quan ja tots els grups ho havíem pensat, vam explicar-li al León la nostra idea, i ens va ajudar a millorar-la.

PRODUCCIÓ

Després vam passar a la producció d’aquest vídeo, vam sortir a l’amfiteatre i cada grup va gravar el seu vídeo. A nosaltres se’ns va complicar, perquè no teníem ben clares les idees, però al final el León ens va gravar i ens va ajudar a aclarir els dubtes que teníem.

POSTPRODUCCIÓ

Quan tots el grups tenien ja totes les gravacions fetes, vam tornar a l’aula on el León va utilitzar una programa al seu ordinador per posar juntes totes les peces gravades. Ens va explicar el funcionament del programa i va començar a editar pel nostre video. Ens va muntar el començament del vídeo. Això també ho va fer amb els altres grups, va muntar els començaments del vídeo dels tres grups.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *