Creació de cartells

En aquesta sessió, ja que no hi havia en Luis,  ens vam quedar a la sala d’informàtica. Vam crear un Canva en el qual havíem de crear un disseny de cartell per informar del que farem a la Fabra i Coats, l’hora en què actuem i l’artista resident, en el nostre cas, en Luís Tabuenca.  

Un dia d’aquests haurem d’escollir un o dos dels dissenys per veure quins són els que enganxem per l’institut. 

Seguidament, vam veure el vídeo del meu somni ( soc la Nerea)  amb tots els efectes i les transicions que havia fet en León. A aquest vídeo li haurem de posar música en directe a la Fabra i Coats. A principi de curs i a la contaminació vam musicar un vídeo que ja estava tret d’una pel·lícula, però en aquest cas és un vídeo nostre tret del nostre somni.

Jo crec que amb els efectes i les transicions pot sortir una creació bastant interessant i el musicarem amb més il·lusió, ja que el vídeo és nostre.

Un exemple de cartell que vam crear en la passada sessió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *