CARREGAR PILES

Durant aquesta sessió la Núria i en Pierre han posat per escrit allò que ja tenim.

Cal endreçar-ho tot per no perdre’ns.
Són moltes coses!!

Ja portem 11 sessions i hem fet moltes coses: hem cantat, hem ballat, hem fet demostracions de lluita lliure, hem fet pentinats, hem escrit i llegits texts escrits per nosaltres, hem jugat a futbol, a bàsquet, a ping-pong, hem patinat, hem fet música amb piano, flauta travessera, ens hem dibuixat mentre ho fèiem tot i moltes altres coses; algunes fa molt de temps que les vàrem fer i gairebé no les recordem.

La Núria i en Pierre miren que no les oblidem.
Aquestes són algunes de les moltes coses que hem fet des del primer dia.

Es tracta que cadascú de nosaltres s’emporti a casa alguna d’aquestes coses (o d’altres que sorgeixen a partir d’aquestes) i les treballi per què a la tornada de les vacances mantinguem el ritme.

De cop i volta ens plantegem que potser totes aquestes coses, d’una manera o un altre (i segurament estranya) forma part d’una cosa més gran: potser una obra de teatre. I el guió? Però què farem? On va tot plegat? Preguntes sense resposta de moment…

Potser aquestes vacances ens serveixin per agafar distància, una mica, i veureu tot plegat de lluny, per entendre-ho millor, i carregar piles.

Ens veiem després de les vacances. Bones festes a tothom!

QUÈ SABEM, QUÈ PODEM FER

Aquest desembre està sent intens: seguim mostrant el que sabem o podem fer.

Hem tocat la flauta travessera, l’ukulele i el piano. També hem cantat cançons que portaven preparades, i altres hem dibuixat en directe els performers, hem jugat a bàsquet, futbol, ping-pong i he fet pentinats, anat amb l’skate o feta demostració de lluita lliure.

Hem assistit a les actuacions dels nostres companys/es-artistes i, la veritat és, que estem descobrint coses que desconeixíem totalment!!