CONTAMINEM L’INSTITUT AMB ELS NOSTRES DESITJOS

La setmana passada vam fer la intervenció artística “Els desitjos”, a partir d’un dels punts de partida que estem fent amb la Núria Lloansi i en Pierre Peres, els artistes amb qui portem treballant des de l’inici de curs.

L’altre dia, varen passar per totes les aules de l’institut i van demanar a tothom quin era el seu desig més íntim i, de manera anònima, els van escriure i els van posar a una capsa. Després van dissenyar cartells (més de 200!!) que han penjat arreu de l’institut, amb la idea de compartir i trobar els desitjos de tothom.

D’aquesta manera podem descobrir en els altres moltes coses que també duem nosaltres dins.

Aquesta intervenció es troba dins la sessió de Contaminació del Projecte artístic En Residència, per això ens han ajudat a cobrir la intervenció els nostres companys de la Revista digital, ells estan preparant un reportatge que penjaran a la pàgina web de l’institut.

La idea és fer arribar al màxim nombre de persones alguna part d’això que fem amb la Núria i en Pierre, fer arribar quelcom que encara no tenim del tot clar, però que esdevindrà d’aquí a no massa a l’Antic Teatre de Barcelona una experiència que no oblidarem mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *