OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Res de tot això és possible. No volem anar a acampar al riu. Què fem?

Després de dedicar un mes a organitzar i preveure les diferents accions que havíem pensat… ens adonem que tot és complicat, que no es pot fer res del que volem i que si ho fem estariem fent una cosa no permesa, potser alegal o ilegal.  Des de l’escola ens ensenyen a fer una cosa no permesa? Els pares diuen que això no te sentit.

A més ja no tenim ganes de dur-les a terme. Fem un llistat d’altres accions que ens agradaria fer dins o fora de l’institut. Volem relacionar-nos amb altres estudiants, fer algo que impliqui a tot l’institut, que el que fem es pugui compartir i no sigui només per a nosaltres.

20160418_143930-2

Dediquem una sessió de reflexió per compartir els nostres dubtes amb la Luz. Està clar que anar d’acampada no ens motiva, i tampoc passar fora de casa 24hores pels espais que hem estat explorant.

De totes les nostres noves idees, n’hi ha una que ens agrada però que trobem impossible: estar un dia sense profes a l’institut.

Podem creure en l’impossible? Volem intentar fer-ho realitat?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>