15_10_27_3a_sortida_barri134

Tercer itinerari: les rondes

Avui sortim caminant en linea recta cap endavant de l’institu, però ens trobem amb les rondes. Pujem a un mur, veiem passar els cotxes molt a prop. No podem creuar així que seguim endavant pel parc de la Trinitat Vella.

Ens ho vam passar super bé passejant per aquell parc ja que vam pujar a unes estàtues d’uns cavalls, i també vam veure un noi que feia el pi molt bé i durant molta estona. Vam parar en un lloc per parlar de per on havíem passat i la majoria, és clar, vam posar el parc de la Trinitat el primer.

Vam pensar també quins eren els límits amb els que ens habiem trobat: les carreteres.

Al final vam arribar tard a l’institut com l’altre dia però ens ho vam passar molt bé i molt bé.

15_10_20_2a_sortida_fotos_LBroto_062ret

Segon itinerari: una porta oberta

A la segona sortida vam anar cap a les portes de la RENFE.

Vam tenir sort, la porta estava oberta i vam començar a caminar sense saber cap a on ens dirigíem. Hi havien unes escales de color lila i vam pujar; la porta estava tancada , l’Abril , la Sheila, i el Mario vam pujar primer i vam picar a d’intèrfon , pensant que no ens contestarien; però sí. Una nena que es diu Sheila va dir tota emocionada: “Holiii” i ens van obrir , vam pensar que holii era la contrasenya i vam entrar tot corrents. Una vegada havíem passat per la porta, a la part de sota vam veure uns pastors alemanys i una noia amb uniforme que venia tot accelerant cap a nosaltres. Molts de nosaltres vam sortir corrents, i quan altres volíem sortir un dels nens amb les presses va tancar la porta. Quan va arribar la “segurata” ens va dir que no podíem estar-hi allà, ens va obrir la porta i ens vam anar. Les profes ens van esbroncar per anar-nos corrents.

Després vam anar direcció cap al bosquet que està al costat del pàrquing on vam veure un munt de coses: vam veure com una mena de tenda de campanya on hi vivia un rodamón, també vam veure un senyor que estava per allà que ens va espantar perquè no sabíem que s’hi estava allà. Després, quan vam sortir del bosquet vam anar a parar al pàrquing, al davant de l’escola Eulàlia Bota.

 

 

15_10_13_1a_sortida_barri_22_bloc_ret

Primer itinerari cap a fora de l’institut

15_10_13_1a_sortida_barri_02_bloc

Abans d’anar a descobrir món vam preparar un material especial per poder apuntar totes les coses que veuríem en un futur proper: una carpeta que ens serviria com a suport per a prendre les nostres notes.

15_10_13_1a_sortida_barri_05_bloc

Quan el material va estar acabat vam sortir a descobrir que hi havia als voltants del nostre institut.

I per majoria vam dir que aniríem cap al riu Besòs. I aquí va començar la nostra primera aventura amb la Luz Broto…

15_10_13_1a_sortida_barri_15_bloc

15_10_13_1a_sortida_barri_20_bloc Vam descobrir un camí que ens va deixar amb la intriga de saber cap a on anava. Quan més avançàvem més coses vèiem en las que mai ens havíem fixat; encara que molts de nosaltres ja havíem estat allà.

15_10_13_1a_sortida_barri_24_bloc

Abans d’arribar al riu Besòs vam passar per un barri anomenat Baró de Viver. Entre tots vam llegir en veu alta la història d’aquest barri, ja que vam trobar-la escrita en uns grans panells explicatius que hi ha al davant.

ENS PRESENTEM

Som l’actual generació de Creadors en Residència de l’institut Doctor Puigvert. La nostra creadora és la Luz Broto, una artista que treballa les situacions.

Nosaltres som 17 alumnes de 1r d’ESO de diferents classes, i ens diem “Chachi Pistachis”. La majoria som de Sant Andreu i també hi ha alumnes de Prosperitat, Bon Pastor i Nou Barris. La nostra profe és la Mercè Gaja amb la que també coincidim en el Treball per Projectes al taller d’expressió i creació.

Ens agrada molt reflexionar, pensar, imaginar, posar en dubte el que existeix, també aplicar la nostra creativitat a materials o realitats.

 (redactat entre tots sense la professora)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAmercè