OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Últim dia del curs. Últim debat a l’aula.

A petició de direcció i de la Mercè posem per escrit el que ha significat aquest projecte i l’acció final per a cadascú. Ho posem en comú.

Tenim opinions diferents sobre com vam viure les 2 hores sense profes. Per què uns ens vam tancar a una aula a les fosques per veure una peli de por? Per què uns altres vam estar voltant per tot l’institut veient que feia la resta, participant del que passava? Ens havíem de fer responsables del que passés?

Ens vam sentir molt diferent a com ens haguéssim sentit i comportat si hi hagués hagut professors.  Cadascú va fer el que va voler i ens vam organitzar per fer el que volíem. D’això es tractava, no?

Seguim fora de l’aula. Dimarts 21 a les 19h a Fabra i Coats.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veniu!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mirant-nos fer una pel·lícula

Veiem per primer cop com s’està construint la edició de la documentació audiovisual del procés que hem seguit per arribar a fer l’acció d’un dia sense profes.

Ho farem públic el 21 de juny, per compartir-ho amb la resta d’estudiants, professors, famílies i qui ens vulguin acompanyar, i poder després intercanviar impressions i punts de vista sobre el que ha estat aquest projecte.

Anem classe per classe per convidar a tothom a venir a la presentació de la “peli”.

I també per dir que qui vulgui pot venir a la Biblioteca per veure com està anant l’edició, per si volen aportar algun comentari de cara a la versió final. Algunes profes s’apropen. La Montse no s’ho veu tot, perquè és molt llarg. -Vols veure les parts on surts tu? -No cal, ja m’està bé, o veuré el 21.  Gràcies Montse!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Captura de pantalla 2016-06-19 a las 17.03.20

Demà: un dia sense profes!

Finalment l’equip directiu accepta la nostra proposta: farem l’acció el 7 dimarts juny, de 8 a 10.

El dia abans imprimim la carta a les families, el compromís i l’assabentat i ho repartim a tots els estudiants.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El Full Setmanal també ho anuncia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A veure què passa demà.

Decidim no enregistar el que passi demà. El projecte ha estat arribar fins aquí. Ara ens toca viure aquesta experiència, sense càmeres.