Post-presentació: ENTRE QUADERNS-EXPERIÈNCIES-APRENENTATGES

En aquesta ENRESiDÈNCiA amb la Gerda Kochanska, un element articulador important i que sovint ha recollit les reflexions i avaluacions del procés d’aprenentatge, ha estat un quadern de treball que l’alumnat va rebre el primer dia de la residència. Totes les persones implicades en el projecte han tingut aquest quadern durant el curs i moltes vegades s’ha posat en joc per posar en comú reflexions, coneixements i avaluacions de l’experiència.

D’aquí parteix la construcció del llibre-objecte “Nervi” presentat a la mostra de La Capella el 2 de juny de 2022.

A continuació, compartim algunes d’aquestes reflexions de l’alumnat de 1r d’ESO que ha participat en la residència amb la Gerda Kochanska, recollides a les seves llibretes de treball del projecte dies després de la Presentació final a La Capella el juny de 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *