SESSIó de CONTAMINACIÓ A l’INSTITUT

El passat dimecres 9 de març va tenir lloc la sessió de contaminació al nostre Institut i ens vam reunir tots els que formem part del programa En residència: el Carles Giner, el Víctor Muñoz, la Marilia Samper i jo mateixa amb alguns dels alumnes que hi participen.

L’objectiu de la trobada era donar a conèixer el que estem fent als professors dels divuit alumnes que participen en el programa. Per aquest motiu, em primer lloc, El Marc, la Gisela i la Martina van explicar la seva experiència personal amb el programa i , tot seguit , amb altres companys, van interpretar l’escena titulada “acoso” , que havien assajat amb la Marilia prèviament. Aquesta escena estava basada en un text escrit per la Martina i ella va explicar que això li havia aportat una gran satisfacció.

El resultat va ser tot un èxit, ja que tots ho van fer molt bé !!! A més, molts professors van verbalitzar que els havia encantat tant el programa com la posada en escena dels alumnes.

Properament, adjuntarem algunes fotos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *