SESSIÓ DE CONTAMINACIÓ

En la sessió de contaminació vam presentar als professors el que portem treballant des de setembre a la nostra optativa.

Nosaltres fem l’optativa d’en residencia i el que vam presentar va ser una obra conjunta de tot el grup. Estàvem separats en tres grups, un grup s’encarregava d’elaborar els textos, els van escriure anteriorment per ser llegits en veu alta davant de tots, el grup d’art, pintava en un mural diferents dibuixos, per acabar l’obra escrivint amb esprais: FRUITS SEX i l’últim grup era el de ball, i el que van fer van ser tres actuacions petitones. 

Equip d’art:

El que vam fer durant la sessió de contaminació va ser dibuixar i escriure en un mural molt llarg, cada membre del grup tenia un espai molt ampli per expressar el que sentia.

No tenien cap guió escrit ni res pensat, vam començar a improvisar escrivint frases de cançons que ens agraden i també noms de cantants, també vam buscar inspiració en comptes d’Instagram on surten frases.

No només vam escriure frases que havíem buscat d’inspiració, també vam dibuixar diferents coses com, per exemple, fantasmes, ovnis, muntanyes, flors i també vam fer circumferències i línies llargues perquè s’escoltés el soroll del retolador amb el paper.

Finalment, quan estava tot el mural ple i l’actuació arribava al final, vam escriure amb uns esprais de color vermell el nom del grup: Fruit Sex.

Equip de moviment:

LES NOSTRES EMOCIONS

A l’actuació que vam fer, vam sentir diferents emocions, com vergonya, nervis, però ho vam gaudir molt. Ens va agradar fer la preparació i esforç que vam fer durant setmanes, i el resultat ens va semblar molt bo. Vam estar durant mesos cada dimarts preparant diferents balls en grup, la part de veu i text va fer la seva part, parlant de temes que li preocupen, i els d’art vam pintar i expressar sentiments en els seus dibuixos. Tots ho vam gaudir i ens va agradar fer.

Equip text:

Hem estat parlant sobre l’última sessió d’En Residència que vam fer la setmana passada amb el nostre grup. Hem arribat tots a la conclusió que creiem que ha estat una sessió diferent, però que ens ha agradat molt.

Aquesta sessió ens va fer pensar molt sobre el tema i creiem que l’activitat va estar realment molt bé. Ens va agradar que comencés la classe sense cap mena d’introducció i que ens fessin llegir el llibret. Hem coincidit en el fet que ens hagués agradat profunditzar més  el qual vam llegir i posar-ho en comú, és a dir, quin final vam tenir i compartir el que ens ha semblat.

També ens ha agradat molt que ens facin pensar sobre com seria una utopia i com ens agradaria que fos tot i que amb els ànims per fer l’activitat.

Sortida al carrer

El dimecres vam quedar a davant de la porta  de l’harmonia com sempre, però en arribar ens van dir que faríem una activitat pel barri i ens vam sorprendre.

En què consistia l’activitat:

L’activitat  consistia a anar pel barri per veure si trobàvem algun lloc on passaven  gent per fer  les activitats, i al voltant enganxar adhesius. 

El primer que vam fer va ser anar a Can Fabra i ens vam posar tots a mirar un grup de gent, creant així escenaris ficticis en els quals havíem de pensar una situació amb un nus i un desenllaç. Vam fer el mateix observant unes persones a una cafeteria i un grup d’avis en la plaça Orfila. Va ser una activitat diferent i entretinguda que ens va agradar a quasi tots, ja que era una activitat entretinguda en la qual podíem participar i aportar idees.

Un cop vam pensar a fer l’activitat d’observar ens va tocar passar a l’acció, i ens vam dividir per grups. L’activitat consistia  a agafar un paper que ens donava la Cristina en què indicaven unes instruccions que havíem de fer, com per exemple, mirar un lloc fix tot el grup i quedar-nos totalment quiets, aquesta acció desencadenava una sèrie de reaccions a la gent les quals havien de ser analitzades per la resta del grup, i d’aquesta manera fer una reflexió general.

MACBA

La sortida que vam fer al MACBA ens va sorprendre a tots, ja que no vam anar a veure una exposició simplement sinó que van fer una mena de joc. El joc consistia a fer dos grups, un es tapa els ulls i els altres havien d’explicar les obres que veien, però algunes de les obres havies de mentir.

Després de tapar-nos els ulls i que ens expliquessin les obres que hi havia ens va donar intriga per veure-les, ja que només ens les havien explicat, llavors va ser una sortida interessant que ens va donar curiositat per a veure les obres.

El primer grup que es va tapar els ulls va tenir menys pistes que el segon, ja que el segon grup més o menys sabia el que passava.

Sortida al Mercat de les flors

El diumenge 7 de novembre vam anar a veure un espectacle a l’institut del teatre, el qual quasi cap persona del grup vam entendre res del que passava, ni del que volien expressar i per això no ens va agradar gaire.

Primer de tot, vam quedar al metro de plaça Orfila a les 19:15, vam agafar el metro fins a Plaça Espanya i després vam caminar una mica fins a arribar allà. Una vegada vam entrar i ja va començar l’obra estàvem una mica desubicats perquè pensàvem que seria un espectacle de música o de dansa però no. Al començament van posar un vídeo que es veia bastant antic i els tres ballarins estaven allà mirant-ho i quan ja van començar a ballar intentaven fer sorolls amb el seu propi cos: Picant-se al pit, xiulant, pegant-se a diferents parts del cos mentre seguien un ritme, també començaven a córrer per l’escenari i a saltar, una cosa que ens va sorprendre molt va ser que de tant en tant començaven a cridar i una postura que també ens va impactar va ser quan treien les costelles, ja que es marcaven molt.

En conclusió creiem que no ens va agradar gaire perquè no la vam entendre del tot, però igual si ja hi haguessin sabut una mica de què es tractava hauríem estat més mentalitzats i mentalitzades.