Sortida al carrer

El dimecres vam quedar a davant de la porta  de l’harmonia com sempre, però en arribar ens van dir que faríem una activitat pel barri i ens vam sorprendre.

En què consistia l’activitat:

L’activitat  consistia a anar pel barri per veure si trobàvem algun lloc on passaven  gent per fer  les activitats, i al voltant enganxar adhesius. 

El primer que vam fer va ser anar a Can Fabra i ens vam posar tots a mirar un grup de gent, creant així escenaris ficticis en els quals havíem de pensar una situació amb un nus i un desenllaç. Vam fer el mateix observant unes persones a una cafeteria i un grup d’avis en la plaça Orfila. Va ser una activitat diferent i entretinguda que ens va agradar a quasi tots, ja que era una activitat entretinguda en la qual podíem participar i aportar idees.

Un cop vam pensar a fer l’activitat d’observar ens va tocar passar a l’acció, i ens vam dividir per grups. L’activitat consistia  a agafar un paper que ens donava la Cristina en què indicaven unes instruccions que havíem de fer, com per exemple, mirar un lloc fix tot el grup i quedar-nos totalment quiets, aquesta acció desencadenava una sèrie de reaccions a la gent les quals havien de ser analitzades per la resta del grup, i d’aquesta manera fer una reflexió general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *