Dibuixos

Avui cadascú ha dibuixat els somnis de la deessa del planeta Crystar, el planeta on passa la nostra pel·lícula. Ens hem imaginat què somia la deessa mentre està adormida i no es pot despertar.

Jo he dibuixat un paisatge amb muntanyes amb arbres, rius i gespa. A mi m’agrada molt la natura i m’agrada dibuixar coses boniques, no m’agrada dibuixar monstres.
Jo he pintat una escala. És de color vermell i una mica marró.
Jo he dibuixat un arc de Sant Martí del planeta Crystar que té molts colors.
Jo he pintat colors.
Jo he dibuixat un mar que és de color vermell i en aquest mar no hi ha peixos ni taurons, octopus, només hi ha roques. També hi ha remolins.
Jo he dibuixat una tera que té gespa, el cel, estrelles i un sol de color groc.
Jo he dibuixat un paisatge de Crystar. Unes muntanyes, , un riu, uns arbres i els camps. He dibuixat tot amb molta imaginació. El riu és de color lila, les muntanyes de color marró, els arbres són de color groc i verd.
Jo he dibuixat un laberint amb passadissos i bancs. Té diferents entrades i sortides.
Jo he dibuixat una muntanya.És de color blau fosc i marró. El cel és de color vermell i plata.
Jo he dibuixat un paisatge del planeta Crystar que té muntanyes, rius, arbres. El riu té peixos i els arbres tenen fruita. El riu és de color vermell i el sol de color blau i els arbres de color marró.
Jo he pintat volcans amb rius, arbres i flors de color vermell i groc. Hi ha tres llunes i el seu color és taronja, vermell i gris i blanca amb puntets grisos. L’altre és l’atmosfera del planeta que és de color vermell, groc i taronja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *