Segon dia de gravació

Preparats per sortir a gravar!

Avui és el segon dia de gravació de la nostra pel·lícula. Ens preparem amb les disfresses que hem dissenyat i ens dirigim a buscar la casa del cartògraf.

EQUIP A

 

 

 

 

 

 

EQUIP B

Hem anat fins a la plaça del MACBA on hem trobat la roca negra que va caure del cel.

EQUIP A

EQUIP B

Quan érem allà se’ns ha aproximat un personatge que ens ha entregat un missatge amb unes instruccions que ens portaran a la casa del cartògraf. El missatge ens deia que havíem de trobar una fletxa vermella i seguir un camí de punts vermells que ens portarien a la casa.

EQUIP A                                                                 EQUIP B

Tot seguit, hem trobat la fletxa vermella amb uns punts vermells que ens indica cap a on ens havíem de dirigir.

Entrem a la casa del cartògraf i a l’entrada vam trobar una capsa on havia tres diapositives.

Com vam anar en dies diferents, l’equip A es van trobar un paper amb els símbols que portaven a les disfresses i amb les diapositives i uns projectors que van trobar havien de configurar el mapa que els portaria al portal del son.

El dia que va anar l’equip B, també es va trobar una capsa amb les tres diapositives per configurar el mapa i després va trobar unes escales que baixaven a una cambra secreta on havia un cofre amb uns xiulets i una partitura.

Vam depositar les tres diapositives en tres aparells diferents i en projectar les tres imatges vam aconseguir recompondre el plànol del planeta Chrystar.

Dibuixos

Avui cadascú ha dibuixat els somnis de la deessa del planeta Crystar, el planeta on passa la nostra pel·lícula. Ens hem imaginat què somia la deessa mentre està adormida i no es pot despertar.

Jo he dibuixat un paisatge amb muntanyes amb arbres, rius i gespa. A mi m’agrada molt la natura i m’agrada dibuixar coses boniques, no m’agrada dibuixar monstres.
Jo he pintat una escala. És de color vermell i una mica marró.
Jo he dibuixat un arc de Sant Martí del planeta Crystar que té molts colors.
Jo he pintat colors.
Jo he dibuixat un mar que és de color vermell i en aquest mar no hi ha peixos ni taurons, octopus, només hi ha roques. També hi ha remolins.
Jo he dibuixat una tera que té gespa, el cel, estrelles i un sol de color groc.
Jo he dibuixat un paisatge de Crystar. Unes muntanyes, , un riu, uns arbres i els camps. He dibuixat tot amb molta imaginació. El riu és de color lila, les muntanyes de color marró, els arbres són de color groc i verd.
Jo he dibuixat un laberint amb passadissos i bancs. Té diferents entrades i sortides.
Jo he dibuixat una muntanya.És de color blau fosc i marró. El cel és de color vermell i plata.
Jo he dibuixat un paisatge del planeta Crystar que té muntanyes, rius, arbres. El riu té peixos i els arbres tenen fruita. El riu és de color vermell i el sol de color blau i els arbres de color marró.
Jo he pintat volcans amb rius, arbres i flors de color vermell i groc. Hi ha tres llunes i el seu color és taronja, vermell i gris i blanca amb puntets grisos. L’altre és l’atmosfera del planeta que és de color vermell, groc i taronja.