Veiem la pel·lícula Laberint

Avui hem vist la pel·lícula Laberint, dirigida pel mateix director que The Dark Crystal, Jim Henson. A tots ens ha agradat molt. Aquesta pel·lícula barreja personatges reals amb personatges animats. Després de veure-la cadascun de nosaltres ha reconstruït una part de l’argument amb l’ajuda de diferents fotogrames. Tracta d’una família, el pare, la mare, la Sarah i el seu petit germà, en Toby. Els pares de la Sarah li demanen que cuidi del seu germà però ella s’enfada perquè només fa que plorar i desitja que se l’emportin. El rei dels follets, Jareth, seguint els seus desitjos s’emporta el nadó i a canvi li ofereix una bola màgica però ella no l’accepta i, penedida, anirà al castell a rescatar-lo.

Imatge relacionada

Aquí teniu el tràiler.

 

 

Creem el nostre planeta

Avui hem estat parlant del nostre projecte . La idea és que farem una pel·lícula i la gravarem. Aquesta pel·lícula la farem tota nosaltres: farem el vestuari, dissenyarem el lloc on passa la història, farem el guió…i la presentarem a final de curs  a tot l’institut!

Per començar avui ens hem proposat crear el planeta on passarà la nostra història. Primer, a través d’un aplicatiu, hem triat el planeta que ens agradava per la forma dels continents i la quantitat de mar. Després hem decidit que tindrà tres llunes una de color verd, un altra de color vermell i una de blanca blanc. Després hem decidit  la mida de les llunes i la distància a què estaran del planeta.  Ara només ens falta el nom del planeta i de les llunes. Per decidir-los, cadascun de nosaltres hem escrit cinc noms inventats en un paper, després hem passat el full passat al company que teníem al costat costat i hem tornat a escriure tres noms més. Finalment cadascú ha triat un dels noms que tenia al seu paper i els hem escrit a la pissarra i hem votar els noms que més ens agradaven.

El nom del nostre planeta és CHRYSTAR

El nom de les tres llunes és: DARKWAY, DUB i KOOC

 

Veiem la pel·lícula The Dark Crystal

A la sessió d’avui hem vist la pel·lícula The Dark Crystal, una pel·lícula fantàstica de cinema d’animació dirigida per Jim Henson. Després hem posat en comú el que ha passat a la pel·lícula posant en ordre a tot el que hem vist. La pel·lícula era en anglès i alguns de nosaltres l’hem poguda seguir sense llegir els subtítols. Ens ha agradat molt i  hem acabat d’entendre tot l’argument quan entre tots l’hem reconstruït.

Resultat d'imatges de the crystal dark pelicula

Els protagonistes de la pel·lícula, Jen i Kira i la seva mascota Fizzgig:

Resultat d'imatges de the crystal dark pelicula

Aquí teniu l’enllaç al tràiler.

 

 

Juguem a cartes

Cadascun de  nosaltres ha creat una carta amb el dibuix del seu Pokemon. Ens hem inventat un nom per a cada Pokemon i cada carta tenia tres valors:

  • Vida: 20 punts
  • Força
  • Defensa

Els punts de Vida eren per a tots els mateixos però els de Força i Defensa depenia del que t’hagués sortit llençant els daus. Cadascun de nosaltres tirava un dau amb uns punts que anaven de l’1 al 4 i posava a la carta el valor que li sortia. Després, per parelles, hem jugat al joc de cartes amb les màscares posades per posar-nos en el paper del nostre personatge. El joc consistia a tirar els daus i restaves o sumaves punts en funció del que et sortia.

Primer dibuixem la carta

 

I després juguem…