Segon dia de gravació

Preparats per sortir a gravar!

Avui és el segon dia de gravació de la nostra pel·lícula. Ens preparem amb les disfresses que hem dissenyat i ens dirigim a buscar la casa del cartògraf.

EQUIP A

 

 

 

 

 

 

EQUIP B

Hem anat fins a la plaça del MACBA on hem trobat la roca negra que va caure del cel.

EQUIP A

EQUIP B

Quan érem allà se’ns ha aproximat un personatge que ens ha entregat un missatge amb unes instruccions que ens portaran a la casa del cartògraf. El missatge ens deia que havíem de trobar una fletxa vermella i seguir un camí de punts vermells que ens portarien a la casa.

EQUIP A                                                                 EQUIP B

Tot seguit, hem trobat la fletxa vermella amb uns punts vermells que ens indica cap a on ens havíem de dirigir.

Entrem a la casa del cartògraf i a l’entrada vam trobar una capsa on havia tres diapositives.

Com vam anar en dies diferents, l’equip A es van trobar un paper amb els símbols que portaven a les disfresses i amb les diapositives i uns projectors que van trobar havien de configurar el mapa que els portaria al portal del son.

El dia que va anar l’equip B, també es va trobar una capsa amb les tres diapositives per configurar el mapa i després va trobar unes escales que baixaven a una cambra secreta on havia un cofre amb uns xiulets i una partitura.

Vam depositar les tres diapositives en tres aparells diferents i en projectar les tres imatges vam aconseguir recompondre el plànol del planeta Chrystar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *